2777
2789
عنوان

سرویس طلا بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 143 پست
چه سادگی داره پول طلا رو میگیره میخواد دلار یا آب شده بخر اتفاقا خیلی هم زرنگ پنجاه میلیون پول اجرت ...

من کاری به سود و ضررش ندارم

وقتی عروس میگه بجای سرویس طلا نقره ورمیدارم یعنی ارزش خودشو در حد طلا نمیدونه ! نفس این کار اشتباست!

گذشته ازون  حالا خانوادش خوب بود گقتن پولشو بهت میدیم از کجا معلوم بود وقتی پیشنهاد خرید سرویس نقره میداد اونا هم فرصت طلبی نمیکردن و دیگه پولش نمیدادن

من حتی خیلی پشیمونم چرا مهریه برام ۳ دانگ خونه زدن چون قضیه ی من و همسرم فرق داره ما سیاست تو کارمون ...

اولش همه این طوری رویایی فکر میکنن 

بالا و پایین زندگی و رنگ عوض کردن آدمها رو کسی خبر نداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شم همتون ازدواج رو با معامله و سیاست قاطی کردید

هر ادمی درگذرزمان تغیر میکنه شما نمیتونی قطعی بگی که ۱۰ سال دیگه افکار و دیدگاه های ما همون ۱۰ سال قبله 

خلاصه مواظب خودت باش 

من تاحدودی درکت میکنم چون منم نقره دوس داشتم و همون انگشتر نقره رو دارم استفاده میکنم ولی با گذشت زمان میفهمی که بعضی از تصمیمات اشتباهه 

اونا چقد عاقلن تو چقدر بی عقل برو خداتو شکر کن که خوبن و خواستن پولشم بدن!!!وقتی پولش هست روانت مشکل ...

خانواده ی همسرم آدم سوء استفاده کردن از من نیستن، خودشون قدرمو میدونن 

مگه همه کسایی که همسرشون براشون سرویس طلا میخره عقده طلا دارن???با این طرز فکرت نه تنها پیش خانواده ...

خداروشکر ما مهاجرت میخوایم بکنیم و وسط آدمایی نیستیم که نهایت فکرشون سیاست و سود و زیان یه چیزه و اصلا به ارزش معنوی و جایگاه آدما احترام نمیذارن

برام طلا گرفتن در حد قابل قبولی ولی اجرت سرویس طلا ها تو کتم نمیره

ببین لازم نیس نو بخری بزن دیوار خیلیا میخوان خونه بخرن یا چک دارن طلا میذارن برای فروش بعضیا سرویس های قشنگی میذارن نهایت ۱۰۰ تا ۲۰۰ بالای تابلو برو از اونا بخر قرار میذارید طلافروشی مورد اعتماد خودت وزن میکنه طبق قیمت روز نهایت ۲۰۰ بالای تابلو بخر البته حتما فاکتور داشته باشه

خب تهش میخواد پولو چیکار کنه یا تیکه تیکه خرج میشه یا میفته دست شوهر

خب بیفته دست شوهر چرا شوهر انقدر تو دیدگاه شما خانوما دیوه همین شوهر که میگید داره ازم حمایت میکنه که به جا کار کردن ادامه تحصیل بدم ، میرم کتابخونه میام خونه میبینم از سسر کار اومده غذا برام آماده کرده  خب بیفته دستش مگه میبره آتیش بزنه عقل داره شعور داره داره یه زندگی رو آماده میکنه برا مهاجرت 

چرا انقدر دیدتون نسبت به شوهر و خانوادش افتضاحه

توهم چيه چند سالته ؟ مجردي؟ هم خودم بودم هم صد نفر ديگ ديدم تو اين شرايط بودم ب منم گفتن سرويسو فعلا ...

من متاهلم قرار کردیم 6تا النگو بخره برام شوهرم با سرویس 

فردای روز عقد روز بله برون رفتیم النگو هارو خریدیم ولی گفت سرویس و بعدا میخرم مامانمم همین حرفو زد ولی یه ماه بعد از عقدمون برام هم سرویس  گرفت هم دوتا تکپوش سه تا النگو دیگه هم خرید 

پس قرار نیست همه مثل هم باشن

اسی هم گفت ما قراره مهاجرت کنیم در هرصورت اون طلاهارو میفروشه... 

پولشو میدن بهش چرا 50تومن و الکی بده رو اجرت!؟ 

ممنون که درکم میکنی عزیزم

واقعا درک نمیکنم اینارو مگه پول و سرویس خوشبختی میاره؟ 

من خودم 300گرم طلا داشتم شوهرم پول لازم شد شدید وقتی دیدم واقعا نیاز داره و این طلاها به کارم نمیاد و تو گاوصندوقه دادم بهش که گره ای از مشکلاتش باز بشه 

همین جلوی چشمش و گرفت و ساختمون 6طبقش و زد به نامم چرا اینا فکر میکنن همه مثل همن

اصلا یه عالمه طلا داشته باشی شادی نداشته باشی به چه دردی میخوره اخه