2777
2789
عنوان

مهاجرت برای چه کسانی مناسبه

131 بازدید | 18 پست

بعضی از افراد موفقی که اطرافم میبینم یا مهاجرت کردن یا دارن خیلی جدی برای مهاجرت آماده میشن.

نمیدونم آیا اینجا نمیشه پیشرفت کرد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و همسرم اینجا خداروشکر از نظر مالی اوکی هستیم و پیشرفت نسبی داریم اما ترجیح میدم جایی زندگی کنم که آزاد باشم هوای تمیز داشته باشم تو یه محیط بهتر بچه دار بشم

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍

من تو ایرانم موفق بودم 

ولی شرایط کار تو ایرانو دوس نداشتم 

آب و هوای  آلوده رو‌دوس نداشتم 

قطعی برق رو دوس نداشتم 

عدم اعتماد به سلامت مواد غذایی و دارویی 

افزایش قیمتا اذیتم می‌کرد 

اینکه گوشیتو تو شهر نمیتونی راحت دستت بگیری ممکنه بدزدن 

اینکه شب ساعت ده  بعنوان یه زن تنها احساس امنیت نمیکردم وقتی بیرون بودم

احساس میکردم قدر تلاشم رو اینجا نمیدونن

من تو ایرانم موفق بودم ولی شرایط کار تو ایرانو دوس نداشتم آب و هوای آلوده رو‌دوس نداشتم قطعی برق رو ...

سلام. اتفاقا من تاپیک شما رو دیده بودم این سؤال به ذهنم اومد.

خیلی ممنون که نظرتون رو گفتید.

اگه فقط یه دلیل بخواهید برای مهاجرتتون بگید، مهمترین دلیلتون چی بود؟

سلام. اتفاقا من تاپیک شما رو دیده بودم این سؤال به ذهنم اومد.خیلی ممنون که نظرتون رو گفتید.اگه فقط ی ...

آرامش روان. 

چون یه عالمه اتفاقات و خبرای ناگوار هرروز تو ایران اتفاق میفتاد و تورم و گرون تر شدن روان منو آروم نمیذاشت هرچقدر هم که درامد و اوضاع مالی تو ایران خوب باشه،  آدم نگرانه که با این افزایش قیمتا ده سال بعد چی میشه 

آرامش روان. چون یه عالمه اتفاقات و خبرای ناگوار هرروز تو ایران اتفاق میفتاد و تورم و گرون تر شدن روا ...

میدونید چرا ارامش روان اینجا کمه؟ یکی از دلایلش به خودمون بر میگرده چون ایرانیا خیییلی زیااد اهل جستجو و پی گیری اخبار هستن. از بیکاری . 

وگرنه اتفاقات و اخبار ناگوار مطمینا خب طبیعیه که همه جا هست و فقط گاهی  مدلهاش فرق میکنه. 

در کل معیارها برای مهاجرت تو یه خط خلاصه میشه. باید ببینی چیزی که بدست میاری در مقایسه با چیزی که از دست میدی کدام کفه اش سنگین تره واسه هر کس. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
میدونید چرا ارامش روان اینجا کمه؟ یکی از دلایلش به خودمون بر میگرده چون ایرانیا خیییلی زیااد اهل جست ...

من بیکار نبودم 

خیلی هم سرم گرم بود 

هم شاغل بودم هم بچه داشتم هم دنبال پیشرفت 

آدم نمیتونه انکار کنه که شرایط انستیبل واقعا روان آدم رو بهم  مبربزه 

من اینجا هم اخبار نروژ زو دنبال میکنم 

پس چرا روانم اینجا بهم نمیریزه ؟! 

چون اخبارش نگران کننده نبست 

چون امنیت هست 

امید به آینده ی بهتر هست 

امکانات و رفاه هست 

آدم نگران پیری و کوری نیست 

آدم میدونه اقامتشو که بگبره هر اتفاقی بیفته اگه بچه ی معلول بدنیا بیاری،  

اکه خودت بیکار و بیمار بشه دولت همه جوره پشتته 

من بیکار نبودم خیلی هم سرم گرم بود هم شاغل بودم هم بچه داشتم هم دنبال پیشرفت آدم نمیتونه انکار کنه ک ...

منظورم این نبود شخص شما از بیکاری اخبار دنبال میکنی . کلی گفتم ایرانیا عاشق اخبار و سیاست و این حرفان....

مطمینا هیچ کجا نه خوب مطلقه نه بد مطلق. هر کجا خوبی داره. بدی ام داره. در کل بستگی به خود ادم وروحیات و خواسته هاش داره. که چی راضیش میکنه

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
منظورم این نبود شخص شما از بیکاری اخبار دنبال میکنی . کلی گفتم ایرانیا عاشق اخبار و سیاست و این حرفا ...

تو ارزیابی هر چیزی همیشه آمار و احتمالات رو در نظر بگیرید 

بله همه جای دنیا مشکلات داره ولی تو هر حوزه ای چند درصد مشکلات داره ؟! 

همه جا خوبی و بدی داره 

درصد خوبی هاش تو هر حوزه چقدره 

هیچ جا سیاه مطلق یا سفید مطلق نیست 

همه جا خاکستریه ولی یه جاهایی خاکستریش بیشتر به سفیدمیزنه 

یه جاهایی بیشتر به سیاه  

ایرانیا عاشق سیاست نیستن ، زندگیشون به سیاست گره خورده 

چون حل مشکلات  کشور هیچ وقت راه حل اقتصادی نداره ، 

راه حل سیاسی داره . طبیعیه که مردم درگیر سیاست بشن چون عامل مشکلاتشون سیاست های نادرسته  

هرچند که ابنجا هم مردم اخبار سیاسی رو دنبال میکنن ،ولی درصد زیادی‌شون با تمام وجود به کشورشون، سیاست های کشورشون و دولت و پادشاهشون عشق میورزن 

تو ارزیابی هر چیزی همیشه آمار و احتمالات رو در نظر بگیرید بله همه جای دنیا مشکلات داره ولی تو هر حوز ...

جسارتا شما پدر مادرتون و کلا خانوادتون هم همراهتون هستن؟

جسارتا شما پدر مادرتون و کلا خانوادتون هم همراهتون هستن؟

پدرم نه ماه تونستن وبزای ویزیت بگیرن و بیان پیش ما 

ولی باید حداقل شش ماه فاصله بندازن تا بتونن دوباره بیان 

ولی با ویزای ویزیت اجاره کار و تحصیل و … ندارن 

فقط میان برا دیدار ما 

خودم و پسرم ثابت ابنجا هستیم 

همسرمم در رفت و آمده 

اینجا شرکت زده و کار ایرانش رو هم داره 

پدرم نه ماه تونستن وبزای ویزیت بگیرن و بیان پیش ما ولی باید حداقل شش ماه فاصله بندازن تا بتونن دوبار ...

خووب پس خانوادتو میبینی که دلت قرصه.خخخخ