2777
2789
عنوان

مداد رنگی چه مارکی خوبه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 58 پست
ما هم بچه بودیم سوسماری می خریدم خیلی خوب بود ولی اون قیمتا کجا الان کجاا

برا همین میگم نگیر چون بکارشم نمیاد اگر خیلی نقاشی نمیکشه اون دیگ اینقد گرون شده برا حرفه ایاست

🫂🙂سردرگم در هیاهو

آریا خیلی خوبه... ایرانی هم هست. رنگ هاش فوق العاده و پر رنگ هست... من چند بار گرفتم. البته مدتیه گی ...

اریا رنگاش خوبه ولی می شکنه نوکش مدام

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوه دبستانی فابر میخواد چیکار 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

عزیزم اون فابر ک شما میگی فابر کلاسیک‌هست مغزیش خشکه دست بچه اذیت میشه من خدم نمداد رنگی حرفه ای کار میکنم طبق تجربه میگم بهتون ک اریا ارتیست بگیرید  قیمت مناسب کیفیت مغزی خوب و بدنه ی مقاوم و نرم هرچند مداد رنگی مغزی حساس داره نباید ضربه بخوره مگرنه مغذیش میشکنه

ایشالا ک خیره

لا ک پشت ایرانی مداد سیاهش که خوبه و من اگر گیرم بیاد معمولا همین مارک می گیرماگر مداد رنگیشم مثل مد ...

من تا حالا ندیدم اصلا این برند و ؟؟

عزیزم اون فابر ک شما میگی فابر کلاسیک‌هست مغزیش خشکه دست بچه اذیت میشه من خدم نمداد رنگی حرفه ای کار ...

آره رنگاش ب نظرم فابر ب درد بچه نمیخورد ولی آریا موقع تراشیدن می شکنه اخه

آره من وقتی لاک پشت پیدا کنم چند بسته میخرم تا زود تموم نشه

این برند و چرا من ندیدم خیلی لوازم تحریری رفتم دایناسوری دیدم لاک پشت نهه

من تا حالا ندیدم اصلا این برند و ؟؟

از لوازم تحریذیا بپرسید بعضیاشون دارن اسمش

لاکپشت ایرانیه تو مدادسیاها بهترین جنسی که من خودم دیدم همون بود

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

از لوازم تحریذیا بپرسید بعضیاشون دارن اسمشلاکپشت ایرانیه تو مدادسیاها بهترین جنسی که من خودم دیدم هم ...

میرم می پرسم امروز

آره رنگاش ب نظرم فابر ب درد بچه نمیخورد ولی آریا موقع تراشیدن می شکنه اخه

من اریا دارم نمیشکنه شاید تراشش خوب نیس

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)