2777
2789
عنوان

مداد رنگی چه مارکی خوبه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 58 پست
وا چ خوبه قیمتش مطمینی؟؟

آره نهایت خیلی باشه ۷۰ هزارتومن

پارسال گرفتم ۵۰، دختر من فقط گم میکنه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس اول باید زیاد بخری خیلی ریخت و پاش دارن من مارک اریا و لاکپشت (TURTEL) خوب بودن 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من قبلا هر سال 2_3 بار مداد میخریدمالان 2 ساله که مدادهاشون رو هنوز دارناِستِدلِر

چه قیمته ب درد بچه ها میخوره؟؟

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
پیکاسو و ووک هم خوبن پسر من راضیه ازشون

امروز جفتشون تو لوازم تحریر دیدم جدی خوبن؟؟؟بخرم؟نمی شکنه نوکشون حین تراش کردن؟

اریا ک خیلی خوبه اریا ارتیست بگیر . مقاومتش بیشتره

اره امروز دیدم دو مدل آریا بود قیمتش هم خیلییی پایین بود ۲۲۰ بود۲۴ تاییش

امروز جفتشون تو لوازم تحریر دیدم جدی خوبن؟؟؟بخرم؟نمی شکنه نوکشون حین تراش کردن؟

من از هر دو خریدم نشکست پسرم کل سال تحصیلی رو استفاده کرد 

اینم بگم خدایی پسرم با سلیقه است اصلا اونجور نیست تند تند تراش کنه یا محکم فشار بده و خوابشون کنه 

ولی یه بسته مداد رنگی هدیه دادن بهش به قول شما وقت تراش تند تند شکست که بعد چند بار متوجه شدم تراش خراب بود ایراد از مداد نبود تراش رو عوض کردیم دیگه مشکلی پیش نیومد