2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم خوبه هم بد

خوبیش اینه میشه بهش بگی زن خوبی داشتی جوون موندی یاجلوبقیه پزبدی شوهرت جوون مونده وکم سن وسال وفلان مخصوصا اگراختلاف سنی زیادباشه خوبه

ولی بدیش اینه

مردنبایدجوون تراززن دیده بشه یعنی ببیی فیس بودنش اینجوری نباشه حس کنی ازتوکوچک ترمیخوره سنش اینجوری احساس میکنی شکست خوردی ولی وقتی یه شوهرداشته باشی سنش زیادوصورت چروک حس خوبی به خودت دست میده 

من ازاونایی بودم که دوست نداشتم شوهرم ازم خوشگل ترباشه حتی یه ذره

اگه یه جای سن تو هم بالا بره و حتی تو بالاتر بزنه از اون سنت چی؟ ناراحت نمیشی؟

چرا میشم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

شوهر انسان خوبه

اونکه صد البته.

من منظورم اینه فرض کن شوهرت بیبی فیسه و کمتر از سن واقعیش بهش میخوره ولی تو دقیقا مشابه سن واقعیت هستی و حالا یه جایی این دوتا خط بهم برسن و حتی تو سنت بیشتر بزنه از اون. اونجا چی؟ ناراحت نمیشی؟ چکار باید کرد اصلا؟

هیچی دیگه مردها همینطورهم از زن ها دیرتر پیرمیشن و ادعا دارن که همه دخترها کشته مردشون هستن بیبی فیس هم باشن که ما جای مادرشون دیده بشیم که دیگه کلا دیگه اعتماد به سقف بشن فردا بگن تو بهم نمی خوری البته من بیشتر دارم شوهرم خودم رو توصیف میکنم 

نیست طفلک...انقدر کار کرده از سنش بیشتر میزته

دقیقا😂

یه پیرزن بودمیگفت به شوهرم گفت باباته انقدرناراحت شدش طفلک ولی من کیف کردم😑😂

شوهرمنم سنش بیشترمیزنه من سنم کمترازسن کمم هم میزنه 

اونکه صد البته.من منظورم اینه فرض کن شوهرت بیبی فیسه و کمتر از سن واقعیش بهش میخوره ولی تو دقیقا مشا ...

وقتی دلمون باهم خوش باشه بقیش مهم نیس 

چون الان آنقدر بوتاکس ژل جراحی و... هست آدم میتونه همتراز بشه