2777
2789
من مکافات همینو دارم چون قیافم شبیه دختراساذیت میشی به نظرم

همسر منم همینطوریه و به نظر منم خوب نیست.

من کوچکترم ازش ولی یه جایی این تلاقی بهم برسه واقعا ناراحت میشم کسی فکر کنه من ازش بزرگترم.

مرد باید زمخت باشه به نظرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر منم همینطوریه و به نظر منم خوب نیست.من کوچکترم ازش ولی یه جایی این تلاقی بهم برسه واقعا ناراحت ...

اره دقیقا 

منم طرف مقابلم اذیت میشه خیلی 

چون پسرم و خیلی صورتم دخترونس توجه بیشتر به کنه اون اذیت میشه

اضطراب

هم خوبه هم بدخوبیش اینه میشه بهش بگی زن خوبی داشتی جوون موندی یاجلوبقیه پزبدی شوهرت جوون مونده وکم س ...

نه نه خوشگلیشو نمیگم.

میشه خوشگل نباشه ولی بیبی فیس باشه.

دقیقا😂یه پیرزن بودمیگفت به شوهرم گفت باباته انقدرناراحت شدش طفلک ولی من کیف کردم😑😂شوهرمنم سنش بیش ...

برای ما اینجور نیست که خیلی بزرگتر بزنه ولی همسن هستیم هرکی دیده میگه چندسال بزرگتر ازت

هیچی دیگه مردها همینطورهم از زن ها دیرتر پیرمیشن و ادعا دارن که همه دخترها کشته مردشون هستن بیبی فیس ...

شوهر شما بیبی فیسه؟

واکنشت چیه مثلا یکی فکر کنه تو سنت بیشتر میخوره؟

😂دقیقاچراانقدراعتمادبه نفس دارن

نمی دونم بخدا حالا ما زن ها تا یخورده زیر چشممون گود میشه  باخودمون میگیم وای زشت شدم از قیافه افتادم بقیه ی زن ها ازمن خوشگلترن وای شوهرم چطوری منو تحمل میکنه 

دقیقا😂یه پیرزن بودمیگفت به شوهرم گفت باباته انقدرناراحت شدش طفلک ولی من کیف کردم😑😂شوهرمنم سنش بیش ...

منم اینطوری دوست دارم.

حالا نه خییییلی پیر چهره واقعا دوست ندارم.

من دوست دارم قیافه‌ش به سنش بخوره یا یکم بیشتر جوونتر

نمی دونم بخدا حالا ما زن ها تا یخورده زیر چشممون گود میشه باخودمون میگیم وای زشت شدم از قیافه افتاد ...

دقیقایه سره باخودمون درجنگبم یه حوش میزنم اعصابم خوردمیشه شوهرم باکلی چین وچروک میادبه جوش من گیر میده بعدهی میگه خوش به حالت شوهر به این خوبی گیرت اومد😑