2777
2789
اره دقیقا منم طرف مقابلم اذیت میشه خیلی چون پسرم و خیلی صورتم دخترونس توجه بیشتر به کنه اون اذیت میش ...

نه من از شوهرم خوشگلترم ولی اون سنش خیلییی پایین میزنه. مثلا یه چیزی در حد ۷ الی ۸ سال.

یه جاهایی فکر میکنن هم سنیم یا من بزرگترم اذیت میشم.

نه من از شوهرم خوشگلترم ولی اون سنش خیلییی پایین میزنه. مثلا یه چیزی در حد ۷ الی ۸ سال.یه جاهایی فکر ...

اره نمیدونم 

ولی من هم خانمی که باهاشم خوشگل ولی راستش من خوشگل ترم

و همین داره داستان میشه 

اضطراب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر شما بیبی فیسه؟واکنشت چیه مثلا یکی فکر کنه تو سنت بیشتر میخوره؟

من و شوهرم هم سن هستیم تا حالا شانس آوردم که چهل سالم شده همه فکر کردن سی سالم هست تازه داره زیر چشم‌هام یکم چروک میشه شوهرم بیبی فیس هست یعنی همه خواهر برادراش اینجورین الان دارم فکر میکنم اگه اون همینجوری بمونه و من پیر بشم چی ؟ کلا همیشه هم چشمش رو زن های دیگه هست و یه شوخی میگه یه زن دیگه هم لازم دارم  برادرشوهرم هم زنش باهم همسن بودن زنش خیلی زود پیرشد چون برادرشوهرم همش میگفت تو بهم نمی خوری دنبال دختر بازی بود این هم خیلی غصه میخورد و زود پیرشد  ناگفته نماند من از شوهرم خوشگل‌ترم همه میگن 

شوهر من بهم خیلیا گفتن شوهرت رو دیدیم چقدر بچه س ولی تاحالا کسی نگفته که خودت بزرگتری

منم نگفته کسی علنا.

امروز تو رفته بودیم جایی بعد اون طرف مقابل گفت اختلاف سنی‌تون چقدره من گفتم ۵ سال بعد گفت کدومتووون؟

یعنی همسرم میگه اینو گفته من خودم نشنیده. یعنی منظورش این بود کدومتون بزرگترین؟ واقعا اعصابم خورد شد. واقعا طرف مقابل مثلا فکر کرده من ۵ سال بزرگتر از شوهرمم؟ کلی بحثمون شد سر این قضیه.

اره نمیدونم ولی من هم خانمی که باهاشم خوشگل ولی راستش من خوشگل ترمو همین داره داستان میشه

پسر خوشگل مال مردمه من اعتقاد دارم

واقعنم هیچوقت دوست نداشتم شوهرم خیلییی خوشگل باشه. بیشتر تیپ و هیکل برام همیشه مهم بود.

منم نگفته کسی علنا.امروز تو رفته بودیم جایی بعد اون طرف مقابل گفت اختلاف سنی‌تون چقدره من گفتم ۵ سال ...

نباید باهاش بحث میکردی الان فکر میکنه چه خبره 

ولی توام میتونی بیشتر به خودت برسی..لاغرتر باشی جوون تری ..لباسای که کم سن وسال نشون میده بپوش

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

من و شوهرم هم سن هستیم تا حالا شانس آوردم که چهل سالم شده همه فکر کردن سی سالم هست تازه داره زیر چشم ...

اهاا حقیقتش اینو پرسیدم چون امروز رفته بودیم جایی

طرف مقابل مارو نمیشناخت بعد برای تکمیل اطلاعات پرونده مون پرسید اختلاف سنی‌تون چقدره من گفتم ۵ سال بعد گفت  بهتون نمیخوره و گفت کدومتووون؟

من این کلمه کدومتون رو نشنیدم همسرم تو ماشین بهم گفت که یعنی منظورش این بوده کدومتون بزرگترین؟

یعنی واقعا فکر کرده من ۵ سااال از همسرم بزرگترم؟؟؟؟

خیلی بهم برخورد خیلی خیلی.

دقیقایه سره باخودمون درجنگبم یه حوش میزنم اعصابم خوردمیشه شوهرم باکلی چین وچروک میادبه جوش من گیر می ...

آره همین جوری هستیم شوهرمنم همش میگه شانس اوردی من اومدم گرفتمت همیشه هم هرچی میپوشم هر جور ارایش میکنم یجوری نگاه مبکنه یعنی  زیاد هم خوب نیستی خودم میدونم منو با دخترهای اینستا که یه عالمه عمل و میکاپ و کارهای زیبایی انجام دادن مقایسه میکنه در حالی که خودش نه قد بلنده و نه هیکل ورزشکاری داره و چهره اش معمولیه 

نباید باهاش بحث میکردی الان فکر میکنه چه خبره ولی توام میتونی بیشتر به خودت برسی..لاغرتر باشی جوون ت ...

من ۵۰ کیلوام با قد ۱۶۴

لاغرم و خیلیم اندامم خوبه.

حقیقتا هیچوقت ارایش نمیکنم ولی امروز در حد یه رژ گونه و رژ زده بودم و همسرمم میگه واسه همینه!!!

اهاا حقیقتش اینو پرسیدم چون امروز رفته بودیم جاییطرف مقابل مارو نمیشناخت بعد برای تکمیل اطلاعات پرون ...

آره بعضی وقتها انگار بعضی ها از عمد اینجوری میگن ولی کلا نمی دونم چرا تو جامعه همیشه هر اتفاقی به نفع مردها میوفته 

من ۵۰ کیلوام با قد ۱۶۴لاغرم و خیلیم اندامم خوبه.حقیقتا هیچوقت ارایش نمیکنم ولی امروز در حد یه رژ گون ...

خب دیگه واقعا جا نداره که فکر کنن تو بزرگتری 

الان تمام دخترا از ۱۴ سالگی آرایش دارن 

آرایش اصلا آدمو پیر نشون نمیده مخصوصا آرایش کم 

باید به عقل اون طرف شک کرد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

وای بعد وقتی اینطور میگه شما چی میگی؟

یبار اینقدر عصبانی شدم باهاش دعوا کردم همینطور داد میزدم که چرا همش این حرف رو میزنی منظورت چیه خوب من که برات نامه فدایت شوم ننوشته بودم که تورو خدا بیا منو بگیر خودت چندسال پیگیر بودی و میومدی خواستگاری دیگه گفت من که حرف بدی نزدم باهات شوخی میکنم تو جنبه نداری و قهر کرد کلا فکر کنم شوهرم همون اختلال خودشیفته رو داره اصلا قبول نداره که حرف ها و کاراش درست  نیست و همیشه حق به جانب هست