2777
2789
عنوان

بچه ها با وضعیت اقتصادی چه میکنید💔

1768 بازدید | 62 پست

سیاسیش نکنین سیاسی شو هممون میدونیم

فقط بگین چه جوری میگذره

بچه ها باورم نمیشه من تا سال ۹۸ اینا اصلا فکرنمیکردم پول چطوری میاد فقط خرج میکردم نه انچنانی ولی خوب بود

اگر میخواستیم وسیله ای عوض کنیم برامون سخت نبود

اصلا اصلا به اخر برج و اول برج که حقوق داریم فکر نمیکردم

الان خیلی داره برامون سخت میگذره 

مستاجرم هستیم تازه اجاره مون زیادم نیست ولی واقعا نابود شدیم

حسرت خیلی خرید ها به دلم مونده

اصلا برکت هم رفته انگاری

..💔

زندگی💔

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط بگم پاره شدیم

با اینکه هم مادرم هم پدرم شاغلن فرهنگی ان، هم کرایه مستاجر ها برامون میاد،هم سود شیلات ماهی، هم مدرسه غیر انتفاعی و پیش دبستانی بابام 

اما انقدر خرجامون زیاده که هیچییی بهمون نمیرسه

خرج دانشگاه دادشم هست

جهیزیه و عروسی خواهرم 

قسط و وام

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

من موندم مستاجرا چطور پول پیش جور میکنن

اینجا که کمتر از ۳۰۰ میلیون نیست 

تازه خونه های داغون

واقعا نمیدونم چطور میشه جور کرد

بدبخت شدیم ماها ک خونه هم نشد بخریم

..💔

نمیدونم..حقیقتش زیاد به این چیزها فکر نمیکنم..نه اینکه پولدار باشیم.زندکیمون کارمندیه..ولی خدارو شکر خونه وماشین داریم..‌حقیقتش خودمو درگیر مسایل اقتصادی نمیکنم...باشه خرج میکنم اخرای ماه که کم میاریم قناعت میکنیم..چندروز اخرماه دیگه خیلی قناعت میکنیم🤭

پارسا پسرمامان😍