fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11763 عنوان بچه ها کیا تخت دوطبقه دارن 112 بازدید | 12 پست بنظرتون خوبه؟ پیشنهاد یا انتقادی دارید ممنون میشم بگید چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜 1404/03/04 | 13:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلاخوشگله عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 7747 من یه زمانی داشتم بچه بودم با اینکه خیلی بزرگ بود ولی اصلا راضی نبودم🌸💖
fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11763 عکس یا مدلی نداری؟بعضیهاشون زشتن مثل تخت های پادگانن مدل دارم قشنگهولی کلا میخوام بدونم نکات منفیش چیه چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
کودکیهایم عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 7610 من یه زمانی داشتم بچه بودم با اینکه خیلی بزرگ بود ولی اصلا راضی نبودم🌸💖 فلزی بود ؟
fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11763 من یه زمانی داشتم بچه بودم با اینکه خیلی بزرگ بود ولی اصلا راضی نبودم🌸💖 چرا عزیزم راضی نبودی؟ چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
دلاخوشگله عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 7747 چرا عزیزم راضی نبودی؟ قشنگم ببین اصلا یادم نمیاد بچه بودم خیلی بچهیادمه اوایل خیلی ذوق داشتم براش خیلی باحال و جذاب بنظر میومد بعد یه مدت خیلی بد بود کلافه شده بودم هر غر میزدم که دیگه مامانم اینا عوض کردن
fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11763 قشنگم ببین اصلا یادم نمیاد بچه بودم خیلی بچهیادمه اوایل خیلی ذوق داشتم براش خیلی باحال و جذاب بنظر م ... طبقه بالا واسه شما بود یا پایین؟ چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
دلاخوشگله عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 7747 طبقه بالا واسه شما بود یا پایین؟ من هرجا دوست داشتم میخوابیدم خیلی زورگو بودم😂😂ولی میرفتم بالا میترسیدم بخاطر همین پایین میخوابیدم بیشتر اوقات که حس خفگی میداد با اینکه خیلی بزرگ و قشنگ بود
fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11763 من گرفتم برای دخترام چطوره؟ چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜