2777
2789
عنوان

بچه ها کیا تخت دوطبقه دارن

112 بازدید | 12 پست

بنظرتون خوبه؟ پیشنهاد یا انتقادی دارید ممنون میشم بگید

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس یا مدلی نداری؟بعضیهاشون زشتن مثل تخت های پادگانن

مدل دارم قشنگه

ولی کلا میخوام بدونم نکات منفیش چیه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من یه زمانی داشتم بچه بودم با اینکه خیلی بزرگ بود ولی اصلا راضی نبودم🌸💖

چرا عزیزم راضی نبودی؟

چرا عزیزم راضی نبودی؟

قشنگم ببین اصلا یادم نمیاد بچه بودم خیلی بچه

یادمه اوایل خیلی ذوق داشتم براش خیلی باحال و جذاب بنظر میومد بعد یه مدت خیلی بد بود کلافه شده بودم هر غر میزدم که دیگه مامانم اینا عوض کردن

قشنگم ببین اصلا یادم نمیاد بچه بودم خیلی بچهیادمه اوایل خیلی ذوق داشتم براش خیلی باحال و جذاب بنظر م ...

طبقه بالا واسه شما بود یا پایین؟

طبقه بالا واسه شما بود یا پایین؟

من هرجا دوست داشتم میخوابیدم خیلی زورگو بودم😂😂

ولی میرفتم بالا میترسیدم بخاطر همین پایین میخوابیدم بیشتر اوقات که حس خفگی میداد با اینکه خیلی بزرگ و قشنگ بود

من گرفتم برای دخترام

چطوره؟