2777
2789

بچه نمیشه گفت شغل 

شوهرم و برادرشوهرم جدا از کاری دارن هردوشون یه کاری باهم راه انداختن

که یه سری از کارایه جزئیشو باید اینترنتی انجام بدی خب؟

تا قبل از اینکه من بیام اون کارارو جاریم انجام میداد تا اینکه ازش گرفتنش و ادامه نداد بعدا من از شوهرم‌پرسیدم گفت جنبشو نداشت همین

نمیدونم منظورش همون درامد کمش بود یا هرچی خلاصه

یکیو گرفته بودن کارارو انجام میداد

بعد ما نامزدی عقد ک کردیم من قبلش شاغل بودم ترجیح دادم امسال رو کار نکنم

شوهرم گفت میتونی کار مجازیو تو انجام بدی؟ گفتم اره هرطور بود یادگرفتم کار سختیم نیست نهایتش یساعت در روزتو بگیره شایدم اصلا یه روز بیکار باشی

و تقریبا ماهی ۴ تومن ازش گیرم میومد زیاد نبود ولی برا من عالی بود دروغ چرا😐

همین تازه برادرشوهرم پیام داده من و فلانی خانمش کارو اول صبح انجام بدین😐😐😐😐😐اصلا اون این مدت نبود یهو چرا اینو گفت؟

قبلا یبار کار زیاد شد یروز اومد کمکم کرد

نمیدونم الان فردا کار زیاده یا میخوان نصفش کنن

شوهرم خوابه نمیتونم بپرسم

اگر بخوان نصفش کنن از من بگیرن بدن به اون نصفشو کلا میخوام بگم دیگه نمیتونم کمکتون بکنم ناراحت شدم

اگرم اون تایمی دادن به من دست جاریم بود بخدا من قبول نمیکردم دست کارگر بود دادنش دست من

بعد جاریمم شخصیتش یطوریه حس ریاست گارد گیری داره خوشم نمیاد

الان تحمل ندارم تا صبح بشه از شوهرم بپرسم

(لطفا نگین چکاری میخواستم خودم میگفتم)

فقط سوالم اینه باید بگم نمیام اگر میخوان همون کار کم رو نصف کنن

تو همجا تبعیض قائل شدن به فکر ناراحتی من نبودن دیگه خودمو خورد نمیکنم برا یکار اینطوری

💍♥️

خب ببین…
حق داری ناراحت باشی، مخصوصاً وقتی حس می‌کنی بهت بی‌توجهی شده یا کسی که هیچ نقشی توی کار نداشته، یهو میاد وسط و می‌خوان شرایطو تغییر بدن. این حس "نامرئی شدن" یا اینکه زحمتاتو ندیدن خیلی اذیت‌کننده‌ست.

حالا بیایم منطقی و آروم بررسی کنیم:

اگه هنوز چیزی قطعی نشده (فقط یه پیام از برادرشوهرته)، بهتره خودتو از الآن وارد حالت دفاعی نکنی. شاید فقط فردا یه روز خاص کار زیاده و خواستن کمکش کنن، شاید هم نه.
پس تا وقتی از شوهرت نپرسیدی یا چیزی مشخص نشده، خودتو با فکرایی که شاید اتفاق نیفتن، خسته نکن.

🟢 اگه احساس کردی نادیده گرفتن یا بی‌احترامی بوده (نه همکاری سالم)، کاملاً حق داری بگی:
«من بر اساس اون شرایط اولیه قبول کردم. اگه قراره یه جور دیگه بشه یا کسی دیگه بیاد وسط، من دیگه ادامه نمی‌دم.»

اما حتماً اینو به زبون آروم و بزرگ‌منشانه بگو، نه از روی عصبانیت. چون اینجوری هم خودتو کوچیک نمی‌کنی، هم طرف مقابل نمی‌تونه بهت ایرادی بگیره.

مثلاً بگو:

چون نه غر زدی، نه دعوا کردی، نه تیکه انداختی. خیلی شیک و قاطعانه مرزتو کشیدی و فهموندی که ارزش کارت بالا بوده.

اگه حس می‌کنی باهاش راحت نیستی یا رفتاراش اذیتت می‌کنه، هیچ ایرادی نداره که نخوای باهاش درگیر کار شی. این حق توئه که فضای امن روانی برای خودت حفظ کنی. ولی باز هم نذار موضوع حالت بچگانه یا حساس جلوه کنه. فقط تصمیم بگیر که نباشی، با دلایل منطقی و بدون جار و جنجال.

به شوهرت خیلی آروم بگو که اگه قراره شرایط عوض شه، ترجیح می‌دی دیگه کارو انجام ندی. نه قهر کن، نه قاطع و خشک، فقط منطقی و محترمانه.

هر وقت خواستی، کمکت می‌کنم چی به شوهرت بگی دقیقاً. فقط نذار ناراحتی لحظه‌ای باعث تصمیمی بشه که بعداً پشیمون شی. تو کارت رو درست انجام دادی، حالا نوبت اوناس که قدر بدونن یا از دست بدن.

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد ، یه فمنیست افراطی هستم و افتخار میکنم ، نر های عزیز پیام ندین

خب ببین…حق داری ناراحت باشی، مخصوصاً وقتی حس می‌کنی بهت بی‌توجهی شده یا کسی که هیچ نقشی توی کار نداش ...

چقد کامل بود باشه حتما

امروز از شوهرم پرسیدم اگر کار زیاد بشه چی میشه گفت نه زیاد نمیشه درستش میکنیم اونطوری نمیشه

حرفی از نفر دوم نبود

قطعا همینطور میگم

💍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بنظرم بذا اول مشخص شه واسه چی میاد

اگه دیدی خودشو می‌خواد بندازه وسط چرا تو عقب بکشی؟

سر کار خودت بمون و خیلی رک بهش تیکه ت رو بنداز که چیشد یهو اومدی

اون سر ۴ تومن کار رو ول کرده فکر نکنم واسه ۲ تومن بخواد خودشو قاطی کنه

بیشتر می‌خواد اذیت کنه انگار

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

خب ببین…حق داری ناراحت باشی، مخصوصاً وقتی حس می‌کنی بهت بی‌توجهی شده یا کسی که هیچ نقشی توی کار نداش ...

هوش مصنوعی؟!

ببین بنظرم بذا اول مشخص شه واسه چی میاداگه دیدی خودشو می‌خواد بندازه وسط چرا تو عقب بکشی؟سر کار خودت ...

واسه اینکه منم منم کنه میاد که مثلا بگه من میتونم من بلدم

مثلا یه دوره دیده چی بهش میگن بهیاری چیه؟ ادای دکترارو درمیاره😐اصلا نمیتونم باهاش کار‌کنم

💍♥️

واسه اینکه منم منم کنه میاد که مثلا بگه من میتونم من بلدممثلا یه دوره دیده چی بهش میگن بهیاری چیه؟ ا ...

در و دروازه کن عزیزم

بگو چقد خوب منم تو این مدت کمی که اومدم خیلی چیزاش اومده دستم واقعا آسونه و هوش زیادی نمیخواد😂

بعدم همه کارای سخت رو بنداز گردنش حالا که منم منم میکنه

بگو نمیای، حق داری. اینجور که گفتی حس خوبی نداری و تبعیض هست، بهتره خودت رو اذیت نکنی. اگه میخوان نصف کار رو بدن به یکی دیگه، تو هم میتونی نه بگی. مجبور نیستی تحمل کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!