2777
2789
عنوان

به نظرتون با این پسر ازدواج کنم

202 بازدید | 24 پست

آقا این پسره سه سال و نیمه که باهاشم ولی خب رابطمون بیشتر وقتا لانگ بوده چون دوریم از هم ولی خب رابطه سالمیه ارتباطمون باهم خوبه رفتارش محترمانه هست حس خوبی کنارش دارم فقط یه مشکل داره... اونم اینه که حس میکنم بی مسئولیته آرزوهای بزرگ داره ولی تنبله. مثلا براتون بگم ما باهم به ماشین خریدیم پول کم داشتیم من دانشجو بودم رفتم یه شیفت کار کردم اونم به کار خیلی سخت که اصلا در شان من نبود که پولش جور بشه اون میگفت نمیتونیم بخریم بیا حواله شو بفروشیم. (البته اینم داشته باشید پول دستش باشه برام خرج میکنه و حمایتاش خوبه). الانم گول این تریدرارو خورده و اصراااررررر کرد ب من که بیا طلا بفروشیم و میاد پایین میخریم و گرم طلامونو بیشتر میکنیم من اصلا قصد فروش نداشتم اصرار اون باعثش شد (یک میلیارد فروختم)الان میگ تو خودت تصمیم گرفتی در حالی که اون اونقدر مطمئن بود که گفت گردن من هرچی شد ولی الان زده زیرش. تو بورسم کلی ضرر کرده ولی حاضر نیست یه کار واقعی انجام بده همش دنبال رویا بافیه.. حتی آرزو داره پزشکی بخونه ولی هیچوقت مث آدم نشسته درس بخونه همش میخواد پولش جور بشه بره روسیه در حالی که با این اوضاع دلار آدم نمیتونه ریسک کنه ممکنه بری پولت کم بیاد مجبور شی برگردی کل اموالتم از دست دادی. مدرک تحصیلیشم از من کمتره (فوق دیپلمه ولی من ارشدم و تازه استاد دانشگاه شدم). قصدمون ازدواجه ولی واقعا این کاراش باعث شده پشیمون بشم حس میکنم تو برهه های حساس زندگی که نیاز به قوی ادامه دادن داریم اون شل میکنه من الان مجردم وقتی بچه دار بشم و ازدواج کنم نیاز به یه فراغ بال دارم ولی اصلا نمیتونم روش حساب کنم🥲 ولی کات کردنم برام خیلی سخته میترسم دیگ مهربون مثل این گیرم نیاد. تو خانوادمم تنهام چون دانشگاه دولتی بودم شهر خودمونم که الان هستم زیاد دوستی ندارم. میشه کمکم کنید کسی. تو شرایط مشابه من بوده؟!

براتون مثال های زیادی میتونم بزنم اگ خواستید بپرسید بگم.

قطعا نه

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من بگم کات کن خدایییییییییش به حرفم گوش میدی؟

این شرایطی که دارید بخاطر شرایط اقتصادی کشوره. اونم طبیعتا داره تلاشش رو میکنه که بتونه خوشبختت کنه اما خب اگر مساله مالی انقدررر توی زندگیت پررنگ و مهمه که خب بایدم همینطور باشه.

اصلا نباشه دیوونه ای.

پس بنظرم کات کن . یه میلیاردتم حتما پس بگیر.

اول همه چیزوو تمام کمال پس بگیر که یهو توی قهر کردن لج نکنه پس نده

خیلی اشتباه کردی به دوست پسر پول دادی یا شریک شدی

تا وسطش خوندم و تصمیممو گرفتم من بودم قطعا نه خیلی بی مسئولیته و انگار هنوز یاد نگرفته چطور باید درس ...

منم حس میکنم بچگانه رفتار میکنه و انگار تو رویاست. خودشو خیلی بالا میبینه در حالی که اینطور نیست مثلا در مورد مردم میگه بابا اینا که درس نخوندن ولی خودش کمتر خونده یا میگ اینا آدمای کوته فکری ان بعد با چارتا الاف خاله زنک میگرده که همش پشت بقیه حرف میزنن و به خانم هاشون خیانت میکنن. خب معلومه توهم بهشون میخوری که باهاشونی( البته بگم اصلا خودش اهل خیانت نیست ولی اصلا حاضر نیستم دوستاشو خونم راه بدم چون شنیدم که خونه هم رفتن درمورد خانم های هم یا کلا راحب خانم هایی که میشناسن حرف میزنن و حرمت سرشون نمیشه). انگار تو رویاهاش که به چیزایی که میخواد رسیده باعث شده تو واقعیت تلاش نکنه.

الان من بگم کات کن خدایییییییییش به حرفم گوش میدی؟این شرایطی که دارید بخاطر شرایط اقتصادی کشوره. اون ...

نه پولو که میگیرم مشکلی نیست آدم سالمیه ازین نظر بارها رد و بدل مالی داشتیم. میدونم شرایط مالی خیلی تاثیر گذاشته ولی میدونی چی میگم من دوست دارم مرد قوی باشه مثلا بگه آقا فلان مشکله حلش میکنیم. بخدا من بابام همیشه چند شغله بوده همش میگم دیوونه ام از یه خونه شیک تو بهترین جای شهرستانموم برم تو یه فکستنی.. من خودم میتونم تو دوسه سال آینده یه خونه ماشین خوب بگیرم ولی دوست دارم اون احساس مسئولیت کنه. اون پسره ولی تاپیکامو ببین اونقدر که من دنبال یه کاری برا درآمد بالام و تحقیق میکنم اون نیست. مثلا من تا حدودی عکاسی دوران دانشجوییم جایی یاد گرفتم اون گفت خیلی به عکاسی علاقه داره گفتم نمیخواد پول دوربین بدی برو ببین اگ دوست داشتی و ادامه دادی بخر نه گفت میخرم و میرم کار میکنم باهاش پولشو در میارم خدا شاهده دوربین گرفت من باهاش دوتا مدرک عکاسی گرفتم و حرفه ای شدم اون هیچ نه کار کرد نه مدرک گرفت. درسته شرایط بده ولی آدم باید زورشو بیشتر بزنه نه اینکه بگه چون بقیه سهمیه دارن و پارتی دارن ول کنه بخدا قسم من خودم بارها و بارها شکست خوردم ازین سهمیه دارها و پارتی دارا ولی بازم پاشدم.

تو که خودت استاد دانشگاهی چرا اینطوری میکنب با خودتول کن دختررر یه عالمه پسر خوب هست اون بیرون که ای ...

این اولین دوست پسرم بوده ۲۵/۶سالگی باهاش آشناشدم شاید برا همینه🥲 خیلی بلد نیستم به پسرا نزدیک شم شاید برا همینا برام سخته

تو این دوره زمونه پول به سختی به دست میاد که خیلی راحت از دست میده عین خیالشم نیس

دقیقا همینه ولی همیشه فاز قربانی برمیداره هی میگ بدشانسم درحالی که بنظرم بیشتر وقتا ضرراش تقصیر خودشه مطمئنم الانم بهش بگم میخوام جداشم مدلش اینطوری نیست که بخواد بجنگه برا رابطش میگه باشه برو به من فکر نکن من عادت دارم به شکست تو زندگیم (فاز قربانی بودن برمیداره که واقعا بدم میاد).