2777
2789
عنوان

واقعا بچه مساویه با خوشبختی

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 52 پست
من الان دوتا دارم ۱۰ ساله ویه پسر ۵ساله جدای مسائل اقتصادی، ناراحت اینم هیچ همسنی نداریم تو فامیل دو ...

خب همین که دوتا هستن خداروشکر تنها نیستن میتونی پارک ببری مدرسه هم که میرن کلی دوست پیدا میکنن، شما هم میتونی دوستایی پیدا کنی و ارتباط بگیری که بچه همسن داشته باشن، ولی خب آره منم تو فامیل کسی نیست دورن و بچم تنهاست 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اسپرم صفر

برای همسر منم بد بود ... به قول دکتر افتضاح آزمایشش 

یه چند تا دارو داد اما مویز صبح ها یه مشت می‌خورد 

باورت نمیشه نخود چقدر عالیه.. تو گوگول بزن نخوداب درست کن 

و سیرابی هم خیلی عالیهههه  

۳ ماه این ۳ تا به علاوه داروهای دکتر مدام بخوره خیلیییییییی تغییر میکنه

خب همین که دوتا هستن خداروشکر تنها نیستن میتونی پارک ببری مدرسه هم که میرن کلی دوست پیدا میکنن، شما ...

دخترم میره هرسال دوستاش عوض میشن نشده یکی بمونه صمیمی شن ، اونا یهو میرن با دوست جدید تر اصلا تنوع طلبی تو بچه های الان بیداد میکنه حالا دختر منم عاطفی و با مرام ولی اونا نه . نشد یه دوست خوب بمونه 

پسرم هم پارک میبرم خیلی شوخ وخنده روئه ، به بچه ها میگه باهم دوست بشیم؟ انگار عصبی وطلبکارن بعضیاشون میگن نمیخواییم

انقد غصه میخورم کلی گریه کردم امشب برا تنهاییمون🤧

👻
نمیتونی درک کنی هیچوقت 😔 نمی‌دونم واقعا چکار کنم .. خستم ولی خودمو میزنم به بی‌خیالی به اینکه مهم ن ...

چی بگم عزیزم از خدا میخوام خیلی زود دلت شاد بشه اون میبینه مگه میشه رها کرده باشه مطمئن باش ، خودم چند سال خیلی سخت درگیر بودم 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
خب همین که دوتا هستن خداروشکر تنها نیستن میتونی پارک ببری مدرسه هم که میرن کلی دوست پیدا میکنن، شما ...

من ک غربتم چی بگم ... یه کم اعتماد کردن سخت شده... 

من دخترم گاهی دلش مهمونی میخاد میبرم بیرون ساعتهاااا... اما به روی خودم نمیارم خیلی سخته

دخترم میره هرسال دوستاش عوض میشن نشده یکی بمونه صمیمی شن ، اونا یهو میرن با دوست جدید تر اصلا تنوع ط ...

اخی عزیزم آره واقعا حق داری ، نمیشه بچه های امروز رو با زمان خودمون مقایسه کنیم قابل مقایسه نیست نه احساسات نه تفریح هیچی ، مشخصه بچه ها احساسی هستن تو بازی بهشون آموزش بده باهاشون صحبت کن که تو این موضوع ضربه نخورن بهشون یاد بده اعتماد به نفس رو اینکه همیشه به دوست متکی نباشیم میتونیم دوستای جدید پیدا کنیم ، اینجوری بیشتر در آینده ضربه میخورن ، من دخترم دوسالشه وقتی میریم پارک دوست داره با بچه ها بازی کنه اما اونا جفتن و به دخترم توجه نمیکنن گاهی اینقدر با لحن بچگونه صداشون میزنه آدم دلش کباب میشه ولی همیشه دنیا به کام نیست بهش میگم اشکال نداره میتونی دوست دیگه پیدا کنی ، با اینکه اینجا غریبم فقط منو باباشو میشناسه 

من ک غربتم چی بگم ... یه کم اعتماد کردن سخت شده... من دخترم گاهی دلش مهمونی میخاد میبرم بیرون ساعتها ...

منم غربتم عزیزم

نمیدونم ما خیلی محتاطیم برای دوست خانوادگی پیدا کردن یا واقعا سخته؟؟

نه واقعا سخت شده ما هم نداریم چون اینجوری آرامش بیشتری داریم لااقل ولی خب تنها واقعا سخته