2777
2789
عنوان

واقعا بچه مساویه با خوشبختی

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 52 پست
نه واقعا سخت شده ما هم نداریم چون اینجوری آرامش بیشتری داریم لااقل ولی خب تنها واقعا سخته

اره من و شوهرمم معتقدیم تنهاییم آرامش بیشتری داریم منتها توجیه این جملات برای بچه ها ....!!!!!

شما بچه هاتون چند ساله ان؟

فقط دل‌های منتظر می‌دونن چقدر این انتظار سنگینه....

دقیقا دقیقا

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من و شوهرمم معتقدیم تنهاییم آرامش بیشتری داریم منتها توجیه این جملات برای بچه ها ....!!!!!شما بچ ...

درسته بنظرم ،من فقط یه دختر دوساله دارم ، آره بچه ها اینو نمیفهمن ، باید بیشتر براشون وقت گذاشت دیگه اگه بشه همبازی آورد تنها نباشن 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
خدا براتون حفظ کنه .. من یه ۳/۵ ساله. و یه ۱/۵ ساله هر دو دخترن خدا رو شکر

ممنون 🥰عزیزممم خدا حفظشون کنه اینکه همجنس هستن هم خیلی خوبه و هنوز کوچیکن،  ببر پارک تو خونه بازی های مختلف خودت و همسرت هم فضای خونه رو شاد کنین باهاشون بازی های بچگونه انجام بده ، بلاخره بازم هیچ کس جای همبازی رو نمیگیره منم همین مشکل رو دارم 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
ممنون 🥰عزیزممم خدا حفظشون کنه اینکه همجنس هستن هم خیلی خوبه و هنوز کوچیکن، ببر پارک تو خونه بازی ه ...

واقعا هم همینه بازی وار زندگی میکنم😄

زیاد میبرم واقعا ... 

خودمم خیلی خوشحالم همجنسن... کلی لباس صرفه جویی شد و کلی اسباب بازی 🤣🤣

واقعا هم همینه بازی وار زندگی میکنم😄زیاد میبرم واقعا ... خودمم خیلی خوشحالم همجنسن... کلی لباس صرفه ...

🤣🤣🤣 از دست تو ، نه واقعا همینه

از لحاظ روانشناسی هم میگن همجنس بهتره 

اره عزیزم دارم خداروشکر ، دید همسرت جالبه رو چه منطقی اینو میگه ، خداحفظش کنه برات😘 از منم خیلی شیط ...

خداحفظش کنه برات 

منطق خاسی نداره اما طرفدار آرامشه😂

میگه بچه اصلا نباشه اگرم زیاد زیاد باشه یکی باشه 

توقع داره بچه مثل آدم بزرگا رفتار کنه 

درحالیکه خودش بچگی انقدددددددددد شیطون بوده مادرش عاصی بوده ازدستش