2777
2789
عنوان

واقعا بچه مساویه با خوشبختی

383 بازدید | 52 پست

همیشه دلم می‌خواست از زیبایی و لطافت حس مادرانه بنویسم از عشقی که بین مادر و فرزند جریان داره عشقی که با هیچ واژه‌ای توصیف‌شدنی نیست اما هر بار که می‌خواستم بنویسم، ته دلم یه چیزی می‌لرزید یه صدا، یه جرقه که بهم می‌گفت نکنه پشت این کلمات، دل مادری منتظر، زنی خسته از صبر و امید، چشم‌به‌راه ایستاده
شاید زنی باشه که با اشک و دعا، شب‌ها رو به صبح رسونده، با خودش عهد بسته که صبوری کنه، صبح‌ها چای و قهوه‌اشو با لبخند بخوره و روز خوبی رو شروع کنه اما با دیدن تاپیک من دلش بلرزه. اشک تو چشماش جمع شه و با یه آه عمیق بگه کاش منم مادر بودم کاش منم می‌تونستم این حس رو تجربه کنم
فقط دل‌های منتظر می‌دونن چقدر این انتظار سنگینه فقط اونا می‌دونن نگاه‌های پرسش‌گر اطرافیان یعنی چی، حرف‌های بی‌موقع یعنی چی، و از همه بدتر، صدای اون سوالی که مدام تو ذهن تکرار میشه نکنه من لایقش نیستم. هزاران کاش و حسرتی که تو دلشونه، خودشون بهتر از همه می‌فهمن.
از خدا می‌خوام این نوع خوشبختی رو به دل هر کسی که آرزوشو داره برسونه چون تا کسی از دل انتظار نگذشته باشه، عمق اون لحظه شیرین رو نمی‌فهمه.
و مامانای عزیزی که حالا کوچولوی شیطونی دارین و شاید خسته‌این مثل من بیاین یک لحظه چشمامونو ببندیم و خونه‌هامون رو بدون صدای بچه‌ها تصور کنیم دیدین؟ حتی فکر کردن بهش هم سخته.
خدایا شکرت برای این نعمت‌های قشنگ. دعا می‌کنم همیشه دلشون شاد، تنشون سالم، و دنیامون با خنده‌هاشون روشن باشه.

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

برای من اینطور نیست ،علایق ادما متفاوته

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من اینطور نیست ،علایق ادما متفاوته

اره میخواستم بنویسم که دید و نگرش همه مثل هم نیست گفتم طولانی میشه ❤️

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
من ی پسر شیطون دارم اووو تا دلتم بخواد ب اوج خستگیو کلافگی رسیدم ولی آخرش ی لبخند پسرم میتونه قلب خس ...

❤️❤️

لذتش رو ببرید .. عشق کنید که لحظه لحظه ش عشق پاکه .. من هم خودم به شخصه کنار اومدم با مشکل .. یا میشه و ما هم لذت می‌بریم یا اینکه هم به قشنگی های دیگه دنیا دل می‌سپاریم ... 

ولی شمایی که داری اگه لحظه ای خواستی تنبیه کنی یاد منی بیوفت که حسرت بغل کردن و بو کردن بچمو دارم ❤️🥺

خیر بچه یعنی یک مسولیت تا وقتی زنده ای

بله درسته در کل وجودشون رو گفتم وگرنه مسئولیت سنگینی هست

برای من مساوی با استرس و اضطراب و نگرانی از آینده. البته که عاشقشم ولی ای کاش هیچوقت مادر نمیشدم .‌چون فاقد سلامت روان هستم و پسرم حیف شد ...

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

من مجردم ولی از وقتی وارد بحران سن شدم و حس میکنم عمر انسان زود میگذره فهمیدم بچه خیلی خوبه برای آدم 

امید به زندگی رو افزایش میده 🥹🥺انگار دوباره خودت به دنیا اومدی و داری زندگی میکنی و وارد کودکی نوجوونی و جوونی میشی ... 

الهی خدا دل همه منتظرا رو به بهترین نحو شاد و آروم کنه با بخشیدن بچه سالم ✨🌸

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

حالا نفهمیدیم داری یانه؟

من خودم بچه دوست دارم اما شوهرم میگه هرکی بچه داشته باشه خداازش بدش میاد 

هرکی نداشته باشه خدا دوسش داره 

اون موقع خودمون یه پسر داریم انقد عاقله وفهمیده س 

یکم شیطونه😂

دو تا نفس دارم ک سمت چپ و راستم خوابن ... خدا رو شکر دارمشون.. اما خیلی سخته بچگی تو آپارتمان.. هزین ...

به این فکر کن که ما فقط یه آزمایشمون ۳۵ تومنه .. 🤦🏻‍♀️ فکر کردن بهش هم اعصابمو بهم می‌ریزه .تازه معلوم نیست چند بار نیاز به آزمایش باشه معلوم نیست چند بار آمپول و دارو باید مصرف کنیم که معلوم نیست بشه یا نه ..