2777
2789
عنوان

واقعا بچه مساویه با خوشبختی

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 52 پست
لذتش رو ببرید .. عشق کنید که لحظه لحظه ش عشق پاکه .. من هم خودم به شخصه کنار اومدم با مشکل .. یا میش ...

🥺 هیچی نمیتونم بگم با عمق وجودم درک میکنم ، ولی 

خدابزرگه ❤️

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

منم یه دختر و پسر دارم پشت هم اوردم و تو اوج سختی هام

لحظه هایی گذروندم که بهش فک میکنم باورم نمیشه گذشته 

۱۲ روز بيمارستان بودم شاید کل اون مدت رو ۵ ساعت خوابیده باشم 

بازم خداروشکر شاکرم و ازش ممنونم بابت هدیه های زیباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا نفس دارم ک سمت چپ و راستم خوابن ... خدا رو شکر دارمشون.. اما خیلی سخته بچگی تو آپارتمان.. هزین ...

اره واقعا خودمم همینم خیلی سخته ولی خداروشکر واسه وجودشون ❤️

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
برای من مساوی با استرس و اضطراب و نگرانی از آینده. البته که عاشقشم ولی ای کاش هیچوقت مادر نمیشدم .‌چ ...

بخاطر پسرت تلاش کن خودتو درمان کن ..اگه خدا بهت داده پس میدونسته از پیش برمیای .. اگه نمیتونستی اصلا بهت نمی‌داد .. 

همیشه وهمیشه دعای من برای منتظران بخصوص کاربرهای نی نی سایته امیدوارم هیچ کس از این حس جدا نباشه وخد ...

دقیقا منم همینطور عزیزم ، اینجا قشنگ درد دلاشونو میتونی بفهمی،  الهی امین

🥺 هیچی نمیتونم بگم با عمق وجودم درک میکنم ، ولی خدابزرگه ❤️

نمیتونی درک کنی هیچوقت 😔 نمی‌دونم واقعا چکار کنم .. خستم ولی خودمو میزنم به بی‌خیالی به اینکه مهم نیست.. برای حفظ ظاهر که همسرم بیشتر خجالت نکشه و ناراحت نشه .. از درون آشوبم 

برای من مساوی با استرس و اضطراب و نگرانی از آینده. البته که عاشقشم ولی ای کاش هیچوقت مادر نمیشدم .‌چ ...

مسلما برای هر پدر و مادری همینه،  ولی خب اگه اینجوری هست که میگی باید یه کاری بکنی مشاوره ای مدیریتی چیزی عزیزم ، منم گاهی روانم بهم میریزه ولی سریع خودمو جمع میکنم

بخاطر پسرت تلاش کن خودتو درمان کن ..اگه خدا بهت داده پس میدونسته از پیش برمیای .. اگه نمیتونستی اصلا ...

خیلی عاجز و ناتوانم ولی همین الانشم که زنده ام بخاطر اونه. هیچ انگیزه و امیدی ندارم. چون روحم کاملا متلاشی شده . کاش هیچ ادم بیماری مادر پدر نشه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

همیشه وهمیشه دعای من برای منتظران بخصوص کاربرهای نی نی سایته امیدوارم هیچ کس از این حس جدا نباشه وخد ...

اولین بار ک آزمایش دادم صدام زدن ک بلند شم خانم متصدی گفت به مامانت بگو مادر بزرگ شده قبل بلند شدن اشکم دراومد دعا کردم همه خانمهایی ک دلشون بچه میخاد این لحظه رو تجربه کنن 

حالا نفهمیدیم داری یانه؟من خودم بچه دوست دارم اما شوهرم میگه هرکی بچه داشته باشه خداازش بدش میاد هرک ...

اره عزیزم دارم خداروشکر ، دید همسرت جالبه رو چه منطقی اینو میگه ، خداحفظش کنه برات😘 از منم خیلی شیطونه