همیشه دلم میخواست از زیبایی و لطافت حس مادرانه بنویسم از عشقی که بین مادر و فرزند جریان داره عشقی که با هیچ واژهای توصیفشدنی نیست اما هر بار که میخواستم بنویسم، ته دلم یه چیزی میلرزید یه صدا، یه جرقه که بهم میگفت نکنه پشت این کلمات، دل مادری منتظر، زنی خسته از صبر و امید، چشمبهراه ایستاده شاید زنی باشه که با اشک و دعا، شبها رو به صبح رسونده، با خودش عهد بسته که صبوری کنه، صبحها چای و قهوهاشو با لبخند بخوره و روز خوبی رو شروع کنه اما با دیدن تاپیک من دلش بلرزه. اشک تو چشماش جمع شه و با یه آه عمیق بگه کاش منم مادر بودم کاش منم میتونستم این حس رو تجربه کنم فقط دلهای منتظر میدونن چقدر این انتظار سنگینه فقط اونا میدونن نگاههای پرسشگر اطرافیان یعنی چی، حرفهای بیموقع یعنی چی، و از همه بدتر، صدای اون سوالی که مدام تو ذهن تکرار میشه نکنه من لایقش نیستم. هزاران کاش و حسرتی که تو دلشونه، خودشون بهتر از همه میفهمن. از خدا میخوام این نوع خوشبختی رو به دل هر کسی که آرزوشو داره برسونه چون تا کسی از دل انتظار نگذشته باشه، عمق اون لحظه شیرین رو نمیفهمه. و مامانای عزیزی که حالا کوچولوی شیطونی دارین و شاید خستهاین مثل من بیاین یک لحظه چشمامونو ببندیم و خونههامون رو بدون صدای بچهها تصور کنیم دیدین؟ حتی فکر کردن بهش هم سخته. خدایا شکرت برای این نعمتهای قشنگ. دعا میکنم همیشه دلشون شاد، تنشون سالم، و دنیامون با خندههاشون روشن باشه.
خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🥺 هیچی نمیتونم بگم با عمق وجودم درک میکنم ، ولی خدابزرگه ❤️
نمیتونی درک کنی هیچوقت 😔 نمیدونم واقعا چکار کنم .. خستم ولی خودمو میزنم به بیخیالی به اینکه مهم نیست.. برای حفظ ظاهر که همسرم بیشتر خجالت نکشه و ناراحت نشه .. از درون آشوبم
برای من مساوی با استرس و اضطراب و نگرانی از آینده. البته که عاشقشم ولی ای کاش هیچوقت مادر نمیشدم .چ ...
مسلما برای هر پدر و مادری همینه، ولی خب اگه اینجوری هست که میگی باید یه کاری بکنی مشاوره ای مدیریتی چیزی عزیزم ، منم گاهی روانم بهم میریزه ولی سریع خودمو جمع میکنم
خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
همیشه وهمیشه دعای من برای منتظران بخصوص کاربرهای نی نی سایته امیدوارم هیچ کس از این حس جدا نباشه وخد ...
اولین بار ک آزمایش دادم صدام زدن ک بلند شم خانم متصدی گفت به مامانت بگو مادر بزرگ شده قبل بلند شدن اشکم دراومد دعا کردم همه خانمهایی ک دلشون بچه میخاد این لحظه رو تجربه کنن