اولا که چی دستگیرت میشه تو هر تاپیکی میری منو میبینی ریپ میزنی که تو عربی؟! اولا به تو چه! دوما باشم که باشم چه ضرری به تو میرسه؟ سوما من عرب نیستم و مادرِ مادرم بودن. و هیچ ربطی به من نداره و دفاعی نمیکنم ولی فقط اینو یادآور شدم که همه ایران یکیِ کم تفرقه افکنی کنین مرسی اه🙂😑الانم گزارش نزنین شکلات ک نمیدن بهتون من فقط دلخوریم رو ابراز کردم
اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺
غلط کرده هرکی گفته که عربها هم مال ایران حتی همه کشورهای عربی از خود ایرانن
بخدا دیگه اصن میری هرجا این با اون نمیسازه تو ترکی تو کردی تو لری تو فلانی بسه دیگه همه یکی هستیم
اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺
معمولا با عرب های عربستان مشکل دارن و خوششون نمیاد
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)