2777
2789
عنوان

خانومایی که حمله کردین که تو عربی 😑😑😒

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 42 پست
خیر هنوز چند قوم اصیل باقی موندن مثل لر ها

بله میدونم

خیلی مطالب درموردشون خوندم

اینجوری گفتم نه دل شما خالی نشه

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی گفتی که اینجوری گفتنمعمولا با عرب های عربستان مشکل دارن و خوششون نمیاد

چیزی نگفتم بخداااااا فقط گفتم آره پولدارن ایشون اومد گفت ک ن خیلی اینن و اون منم گفتم توهین نکن بعد از اون انگار ک مثلا دیگه چیکار کرده باشم هرجا منو ببینه‌میگه تو عربی برو بیرون از این تاپیک 😐

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

همه جا چنین چیزی هستنژاد غالب نژاد اصیله

خواهرم منظورم 

اقوام با رگ و ریشه های غیر ایرانی بودند که داخل ایران ساکن شدند و حکومت کردند

به هر حال تاریخ خیلی طولانی و شبهه انگیزه

باید مطالعه کرد و با دلیل صحبت کرد 🌱

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

هرکی گفته زر مفت زده عربهای ایران ایرانینن دیگه هرکیم‌مشکل داره جمع کنه بره😐

بقران دیگه مغزم سوت میکشه از دستش😐بچه ساله؟ عقده ایه؟ مریضه چیه نمیدونمممم

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

چیزی نگفتم بخداااااا فقط گفتم آره پولدارن ایشون اومد گفت ک ن خیلی اینن و اون منم گفتم توهین نکن بعد ...

دیگه زیادی شلوغش کرده بود

بعضیا تعصب الکی دارن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من عرب نیستم ولی تو شهر عربا بزرگ شدم یعنی چی این حرفا عربای خوزستان و مناطق جنوبی هم جزو ایران مثل ...

منم همینو میگم🙁

اصلا عرب هم باشی به کسی چه ربطی داره؟ مگه عربهای ایرانم جز همین کشور نیستن

همین انگار چ خطایی مرتکب شدم😐دیگه بخدا اشک آدمو در میارن

همین انگار چ خطایی مرتکب شدم😐دیگه بخدا اشک آدمو در میارن

غلط کرده هرکی گفته من کار با عربای کشوارای دیگه ندارم ولی مگه عربای ایرانم مثه ترک و لر و...از اقوام ایران نیستن

کلا یه سریا الکی فاز روشنفکری برداشتن تا اسم عرب میاد میگن عربا فلان و بهمان اینا ذهنشون تو چند هزار سال پیش جا مونده هنوز درگیر مسائل قومیتی و این چیزان

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤