2777
2789

اولا که چی دستگیرت میشه تو هر تاپیکی میری منو میبینی ریپ میزنی که تو عربی؟! اولا به تو چه! دوما باشم که باشم چه ضرری به تو میرسه؟ سوما من عرب نیستم و مادرِ مادرم بودن. و هیچ ربطی به من نداره و دفاعی نمیکنم ولی فقط اینو یادآور شدم که همه ایران یکیِ کم تفرقه افکنی کنین مرسی اه🙂😑الانم گزارش نزنین شکلات ک نمیدن بهتون من فقط  دلخوریم رو ابراز کردم

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غلط کرده هرکی گفته که عربها هم مال ایران حتی همه کشورهای عربی از خود ایرانن

عربهای کشورای عربی از خود ایرانن؟چی میگی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
غلط کرده هرکی گفته که عربها هم مال ایران حتی همه کشورهای عربی از خود ایرانن

بخدا دیگه اصن میری هرجا این با اون نمیسازه تو ترکی تو کردی تو لری تو فلانی بسه دیگه همه یکی هستیم

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

مگه ما ایرانی اصیلیم ؟😁

مغول ها وقتی حمله کردند 

تا سال های طولانی حکومت میکردند و زاد و ولد و ازدواج های بسیار داشتند با خانم های ایرانی حتی !!

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

چی گفتی که اینجوری گفتن

معمولا با عرب های عربستان مشکل دارن و خوششون نمیاد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

مگه عرب بودن چه مشکلی داره.

من چ میدونم گیر دادن😑😑