یه بنده خدایی خودشو دعوت کرد خونم به دلایلی...هرچی مستقیم و غیر مستقیم گفتم کار دارم و...بازم اومد ..ساعت ۱۲ من ی قرار کاری مهم داشتم از دیروز به این خانوم گفتم کاش یه روز دیگه میومدی که بتونم درخدمتت باشم و من ساعت ۱۲ کار دارم و...
وای یاد جاری احمقم و بچه ی بی ادبش افتادم..ینی قشنگگگ دنبال بهانه بود منو ادم بده کنه..عوضی حرف تو د ...
واقعا خیلی دلم ب حال بچه هایی ک زیر دست این مادرا تربیت میشن میسوزه ...
پسر من انقدر اقاست ک از وقتی اونا رفتن صدبار دورش گشتم و ازش عذر خواهی کردم بابت وضعیت اتاقش ...میگه مامان جان پیش میاد شما ناراحت نباش مامانش باید بیشتر تربیتش کنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای امان از بچش ...هیچوقت فک نمیکردم حسم ب ی بچه نفرت باشه ..اخه بچه انقدر بی ادب ...مجبور شدم کل قن ...
وااای من اصلا اعصاب اینجور چیزارو ندارم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
اون قرار کاری و ک از دست دادم هیچ ...من موندم و ی خونه ای ک انگار جنگ شده ....توروخدااااااا اگر نمیت ...
کاش اینو زن داداش من میدید
یک بچه ی بی ادبی داره اصلا کارش ندارن بعد خودش میره میذارش پهلو باباش که خونه مامانم بمونه نه میخابه نه ادب داره هیچ هم بهش نمیگن بخدا شبها تا ساعت ۴صبح بیداره
همه رو میزنه اصلا به مادرش بگی نه خجالت مبشکه نه بهش میگه نکن
کلافه شدم واقعا ..من همه زندگیم و کارم رو برنامه پیش میره ..اومدن گند زدن ب همه چی و رفتن
دیگه اصلا نذار بیان
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
کاش اینو زن داداش من میدیدیک بچه ی بی ادبی داره اصلا کارش ندارن بعد خودش میره میذارش پهلو باباش که خ ...
خیلی زشته واقعا ...بخدا من شهر دور از مامانمم اگ برم انقدر با پسرم حرف میزنم کاری نکنی ک اذیت شن ..بااینکه مامان و بابام واسش جون میدن ولی پسرم انقدر مودبانه رفتار میکنه که خدای نکرده به بزرگترها سخت نگذره