2777
2789
عنوان

بچه بی ادب مهمون😡😡😡😡

2421 بازدید | 71 پست

انقدر عصبیم ک حد و حساب نداره...

یه بنده خدایی خودشو دعوت کرد خونم به دلایلی...هرچی مستقیم و غیر مستقیم گفتم کار دارم و...بازم اومد ..ساعت ۱۲ من ی قرار کاری مهم داشتم از دیروز به این خانوم گفتم کاش یه روز دیگه میومدی که بتونم درخدمتت باشم و من ساعت ۱۲ کار دارم و...

وا میگفتی خونه نیستم از صبحش بیرونم و ساعت 12 هم قرار کاری دارم که از چند روز پیش تنظیم شده 

جدی میگفتی بهش😐

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب 

بقیشو گفتی صدام کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

گفت نه من کلا یک ساعت میام میخوام بچم با بچت بازی کنه تا قبل ۱۲ میرم ... علناااا و مستقیم گفتم اخه من کار دارم بازم گفت نه میام ..امروز اومد...

پسرش دقیقا همسن پسر من

اما فوق العاده شلوغ کار و بی ادب 

بزرگترش که این بوده وای به بچه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
گفت نه من کلا یک ساعت میام میخوام بچم با بچت بازی کنه تا قبل ۱۲ میرم ... علناااا و مستقیم گفتم اخه م ...

به مامانش رفته پرو و بی ادب

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

کل اتاق پسرمو بهم ریخت کاااامل ...درحدی ک پسرم میگفت خواهش میکنم این وسیله رو خیلی دوستدارم اینطوری نکوبش ب زمین خراب میشه..مامانه هم انگار ن انگار ...دیدم پسرم ی سری وسیله هاشو جمع کرد گفت هرچی خواهش میکنم بازم داره خرابشون میکنه یهو حمله کرد ب پسرم و شروع کرد ب زدن و دعواشون شد...پسر من ارومه اما از حق خودش دفاع میکنه

گفت نه من کلا یک ساعت میام میخوام بچم با بچت بازی کنه تا قبل ۱۲ میرم ... علناااا و مستقیم گفتم اخه م ...

عزیزم یادبگیر لطفا با آدم‌های پر رو باید پررو باشی 

میگفتی من فردا اصلا نیستم کجا میخوای بیای؟! 

میخوای بچت با درو دیوار خونم بازی کنه؟! 

اگه دیدی بازم اومد درو باز نکن 1 بار 2 بار اینجوری کنی دفه بعدی حالیش میشه وقتی میگی کار دارم ینی کار دارم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

وای یاد جاری احمقم و بچه ی بی ادبش افتادم..ینی قشنگگگ دنبال بهانه بود منو ادم بده کنه..عوضی حرف تو دهنم گذاشت رفت به مادرشوهرم گفت ..بچه اش زد تو سروصورت بچه ی چند ماهه ام دیدم هیچکس هیچی نگف همون وسط داد زدم سر بچه ی بی ادبش بعد خود عوضیش میخندید..هیچوقت باورم نمیشه همچین ادمای عوضی و احمق و حسودی هنوز زنده ان!

منم وسیله هارو از پسرم گرفتم گفتم خودم قایم میکنم واسه اینکه دعواتون نشه ....

میوه اوردم 

وای حالم بهم خورد انقدر همه چی و مالید ب در و دیوار و لباساش ک هنوز دارم میسابم ...

بعد ب من میگه خوشبحالت چقدر پسرت اقاست