یه بنده خدایی خودشو دعوت کرد خونم به دلایلی...هرچی مستقیم و غیر مستقیم گفتم کار دارم و...بازم اومد ..ساعت ۱۲ من ی قرار کاری مهم داشتم از دیروز به این خانوم گفتم کاش یه روز دیگه میومدی که بتونم درخدمتت باشم و من ساعت ۱۲ کار دارم و...
وا میگفتی خونه نیستم از صبحش بیرونم و ساعت 12 هم قرار کاری دارم که از چند روز پیش تنظیم شده
جدی میگفتی بهش😐
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
کل اتاق پسرمو بهم ریخت کاااامل ...درحدی ک پسرم میگفت خواهش میکنم این وسیله رو خیلی دوستدارم اینطوری نکوبش ب زمین خراب میشه..مامانه هم انگار ن انگار ...دیدم پسرم ی سری وسیله هاشو جمع کرد گفت هرچی خواهش میکنم بازم داره خرابشون میکنه یهو حمله کرد ب پسرم و شروع کرد ب زدن و دعواشون شد...پسر من ارومه اما از حق خودش دفاع میکنه
وای یاد جاری احمقم و بچه ی بی ادبش افتادم..ینی قشنگگگ دنبال بهانه بود منو ادم بده کنه..عوضی حرف تو دهنم گذاشت رفت به مادرشوهرم گفت ..بچه اش زد تو سروصورت بچه ی چند ماهه ام دیدم هیچکس هیچی نگف همون وسط داد زدم سر بچه ی بی ادبش بعد خود عوضیش میخندید..هیچوقت باورم نمیشه همچین ادمای عوضی و احمق و حسودی هنوز زنده ان!