2777
2789
عنوان

بچه بی ادب مهمون😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2436 بازدید | 71 پست
وای یاد جاری احمقم و بچه ی بی ادبش افتادم..ینی قشنگگگ دنبال بهانه بود منو ادم بده کنه..عوضی حرف تو د ...

واقعا خیلی دلم ب حال بچه هایی ک زیر دست این مادرا تربیت میشن میسوزه ...

پسر من انقدر اقاست ک از وقتی اونا رفتن صدبار دورش گشتم و ازش عذر خواهی کردم بابت وضعیت اتاقش ...میگه مامان جان پیش میاد شما ناراحت نباش مامانش باید بیشتر تربیتش کنه

یاحسین خانومه چقد آویزون بوده دختر خب از همچین مادری توقع داری بچه چی بشه

وای امان از بچش ...هیچوقت فک نمیکردم حسم ب ی بچه نفرت باشه ..اخه بچه انقدر بی ادب ...مجبور شدم کل قند و شکلاتهامو بریزم دور..

چون میذاشت تو دهنش باز در میاور

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای امان از بچش ...هیچوقت فک نمیکردم حسم ب ی بچه نفرت باشه ..اخه بچه انقدر بی ادب ...مجبور شدم کل قن ...

وااای من اصلا اعصاب اینجور چیزارو ندارم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اون قرار کاری و ک از دست دادم هیچ ...من موندم و ی خونه ای ک انگار جنگ شده ....توروخدااااااا اگر نمیت ...

کاش اینو زن داداش من میدید

یک بچه ی بی ادبی داره اصلا کارش ندارن بعد خودش میره میذارش پهلو باباش که خونه مامانم بمونه نه میخابه نه ادب داره هیچ هم بهش نمیگن بخدا شبها تا ساعت ۴صبح بیداره

همه رو میزنه اصلا به مادرش بگی نه خجالت مبشکه نه بهش میگه نکن

یه آشنای قدیمی ...یعنی ما جفتمون ی دوست مشترک داریم

ای بابا ارتباط با اینجور آدمای سمی سخته من از آشناها همچین آدمی هست ولی شما غریبه س کلا حذفش کن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

دیگه اصلا حتی جواب تلفنشم نده. اومد در خونتم در رو باز نکن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
کلافه شدم واقعا ..من همه زندگیم و کارم رو برنامه پیش میره ..اومدن گند زدن ب همه چی و رفتن

دیگه اصلا نذار بیان

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کاش اینو زن داداش من میدیدیک بچه ی بی ادبی داره اصلا کارش ندارن بعد خودش میره میذارش پهلو باباش که خ ...

خیلی زشته واقعا ...بخدا من شهر دور از مامانمم اگ برم انقدر با پسرم حرف میزنم کاری نکنی ک اذیت شن ..بااینکه مامان و بابام واسش جون میدن ولی پسرم انقدر مودبانه رفتار میکنه که خدای نکرده به بزرگترها سخت نگذره

ای بابا ارتباط با اینجور آدمای سمی سخته من از آشناها همچین آدمی هست ولی شما غریبه س کلا حذفش کن

گفت بیا خونمون مستقیم گفتم بچه ها باهم سازگاری ندارن شرمنده بچم عصبی میشه بازم گفت حالا من مسیرم خورد میام ..

اولین بار بود ک اومده بود...من معمولا خیلی رک حرفمو میزنم دیشبم گفتم نه شرمنده من شرایط مهمون داری ن ...

خب پس عبرت بشه برات عزیزم دفه دیگه زنگ زد درو باز نکنی براش بزار انقد بمونه تا زیر پاش علف سبز بشه 

حتی اگه شد هم جلوش از خونه بیا بیرون برو سرکارت اصلا برات مهم نباشه ناراحت میشه یا نمیشه 

اتفاقا اینجوری بهتر میفهمه نباید بزور بیاد خونه کسی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید