2777
2789
عنوان

بچه بی ادب مهمون😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم دیگه نمیخوام رفت و امدی داشته باشیم چون بچه ها باهم نمیسازن گفت من اگ مسیرم خورد میام🙂

بگو نیا زنیکه واااااا اومد درو باز نکنیا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

واقعا خیلی دلم ب حال بچه هایی ک زیر دست این مادرا تربیت میشن میسوزه ...پسر من انقدر اقاست ک از وقتی ...

ماشاالله خداحفظش کنه..این بچه هایی که میگین لنگه ی خودشون هستن منم قبلا دلم میسوخت بعد که دیدم بچه ی هفت ساله داره ریز به ریز به مادرش میگه که زن عمو فلان کرد زن عمو اینو گفت دیدم هر چی بلا سرشون بیاد حقشونه

خب پس عبرت بشه برات عزیزم دفه دیگه زنگ زد درو باز نکنی براش بزار انقد بمونه تا زیر پاش علف سبز بشه ح ...

بیشتر واسه بچم ناراحت شدم واقعا مرتبه و حساس روی وسیله هاش ..ترکوندن همه چی و بی شخصیتا

منم وسیله هارو از پسرم گرفتم گفتم خودم قایم میکنم واسه اینکه دعواتون نشه ....میوه اوردم وای حالم بهم ...

اینقدرررر از این کلمه بدم میاد 

جونم بالا اومده تا هر چیزی رو به پسرم یاد دادم بعد وقتی حرف شیطنت بچه ها میشه میگن پسر تو که آرومه،پسر تو که اصلا لجبازی بلد نیست و....

همه بچه ها شیطنت و لجبازی رو دارن فقط اونی که میدونه کجا چطور رفتار کنه قبلش مامانه پدرخودش رو درآورده تا بچه رو تربیت کنه.

بچه رو صبح ول میکنه تو کوچه شب اگه زنده بود جمع میکنش بعد میگه پسر تو حرف شنوی داره بچه ی من تو خونه نمیمونه

نمیفهمه من تمام روزم رو برای بچه میذارم.تمام مدتی که امثال تو استراحت میکنید من دارم سعی میکنم با بازی کردن آموزش بدم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بیشتر ببینید
خیلی زشته واقعا ...بخدا من شهر دور از مامانمم اگ برم انقدر با پسرم حرف میزنم کاری نکنی ک اذیت شن ..ب ...

بخدا من تو خونه خودمم به بچه هام میگن دعوا نکنید کثیف کاری نکنید اینا

ازشون راضیم گاهی دخترم میره رو مخ پسرم بهش میگم اصلا دعواش نکن بیا به خودم بگو داور میشم ببینم مقصر کدومتون هستید

بخدا کل فامیل میگن به فضولی این دختر جایی ندیدیم ولی مادرش اصلا اهمیت نمیده فقط میگه چیکار کنم همین

خب تو نباید از خودت ضعف نشون میدادی که اون بخنده

دنبال همینم بود که منو عصبی کنه..اون لحظه اینقدررر عصبانی شدم که نتونستم خودمو کنترل کنم..بچه ام فقط چهارماهش بود با اسباب بازی زد تو سر و صورت بچه ام بعدم بچه ی هفت ساله که دیگه مدرسه میخواد بره ینی بچه ی کم سن هم نبود

متاسفانه پسر دوست همسرم هم همینطورن،البته کوچیکه پنج سالشه پسرمنم همینطور،ولی خب من خیلی برام مهمه ک درست رفتار کنه خونه کسی بریم بارها بهش از کوچیکی تاکید کردم که نباید خرابکاری کنه و درست رفتار کنه و خداروشکر به این سن مودبه و خرابکاریاش مجحدود به خونه خودمونخه 

ولی این خانم بچشو اورد خونه من واسه اینکه راحت باشه یه بسته پفک باز کرد این بچه از تو اتاق پسرم ریخت تا اتاق خودمون ک متاسفانه اخرش عصبی شدم و به بچه ب خودم تذکر دادم ک بچشو جمع کنه،تا یکماه از زیر وسیله هام خورده پفک در میومد ،همه جا چرب و نارنجی،وسیله های پسرم تیکه تیکه ،با اینکه خیلی اصرار به رفت و امد دارن ولی خیلی کم کردم و در حد بیرون رفتن

اینقدرررر از این کلمه بدم میاد جونم بالا اومده تا هر چیزی رو به پسرم یاد دادم بعد وقتی حرف شیطنت بچه ...

دقیقا درسته دختر من دو سالشه از روز اول همه ش رو ادب و احترامش کار کردم مراقبم خرابکاری نکنه بعد با بچه فامیل که فوق العاده بی ادب و ویرانگره مقایسه میکنن میگن خوبه دختر تو آرومه پسر اون شیطونه نمیدونن من کل روزم مال دخترمه انقدر دنبالشم که شبا پاهام درد میگیره 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بعضی بچه ها بیشفعالن پسر من اینطوریه من به هیچ وجه خونه دوستام نمیبرمش، جدیدا ۹۹درصد مهمونیا که دعوت میشیم قبول نمیکنیم نمیریم چون تو خونه خیلی بهتره، بریم هم مدام دنبالشم نمیذارم دست به چیزی بزنه و...، یعنی این مادر چه روحیه ای داره که میدونه بچه ش کثیف و بی ادبم هست بد به زور خودشو دعوت میکنه واقعا تعجب میکنم جای شما باشم کلا بلاکش میکنم

اینقدرررر از این کلمه بدم میاد جونم بالا اومده تا هر چیزی رو به پسرم یاد دادم بعد وقتی حرف شیطنت بچه ...

واقعا بخدا من ی جایی مشغول ب کار بودم بخاطر پسرم بیخیال شدم ....فقط واسش وقت میذارم و کارایی ک بتونم کنارش باشم و انجام میدم امروزم ی کاری بود ک فقط جلسش حضوری بود میتونستم بعدا مجازی ادامش بدم ...

کل روز یا دارم با بازی تربیتش میکنم یا با داستان ...انقدر من کتاب تربیت خوندم خود مشاوره هام نخوندن