2777
2789
عنوان

بچه بی ادب مهمون😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2433 بازدید | 71 پست
کل اتاق پسرمو بهم ریخت کاااامل ...درحدی ک پسرم میگفت خواهش میکنم این وسیله رو خیلی دوستدارم اینطوری ...

خاک تو سر مادر احمقش..منم پسر دارم همیشه با خودم میگفتم نمیشه قضاوت کرد و شاید واقعا نشه جلوی پسر رو گرفت ولی هر وقت پسرم بخواد خرابکاری کنه جلوشو میگیرم..وای یاد پسرجاریم افتادم که بچمو زد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم خب من خیلی وقت میزارم واسه بچم خوب و بد و توضیح میدم بهش ....

یکبار نگفت بشین بچه 

نگفت دست کثیفتو نزن ب مبل 

نگفت نزن بچه رو

منم ک جدی برخورد کردم ناراحت شد... ساعت ۱۲ هی ب ساعت نگاه کردم گفتم شرمنده شما تشریف داشته باشید من باید برم کار دارم گفت نه ما الان میریم .. ما حاضر انقدر لفتش داد ساعت یک و ربع از خونه رفت بیرون

گفتم خب من خیلی وقت میزارم واسه بچم خوب و بد و توضیح میدم بهش ....یکبار نگفت بشین بچه نگفت دست کثیفت ...

همون دیگه اسی جان نباید راهش میدادی تا بفهمه واقعا کار داری دفه دیگه اصلا درو باز نکن براش وقتی کار داری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
وا میگفتی خونه نیستم از صبحش بیرونم و ساعت 12 هم قرار کاری دارم که از چند روز پیش تنظیم شده جدی میگف ...

ببین اولین بار بود میومد ...من مستقیم گفتم نیستم عزیزم شرمنده ...گفت اخه من الان اومدم سمت شما ..دیروز گفت ..گفتم اخه فردا اصلا خونه نیستم گعت میام از خواب بیدارت میکنم ...میخواست بره هم هی میگفت بچم گشنشه ناهار نخورده

بیا عزیزم

یاحسین خانومه چقد آویزون بوده دختر 

خب از همچین مادری توقع داری بچه چی بشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیزم یادبگیر لطفا با آدم‌های پر رو باید پررو باشی میگفتی من فردا اصلا نیستم کجا میخوای بیای؟! میخوا ...

اولین بار بود ک اومده بود...من معمولا خیلی رک حرفمو میزنم دیشبم گفتم نه شرمنده من شرایط مهمون داری ندارم ...گفت نه مگه میخوای چیکار کنی..گفتم پریودم و حالم خوب نیست ساعت ۱۲ هم کار دارم ببخشید ی وقت دیگه ..گفت حالا درحد ده دیقه ی ریع فقط ...بعد دیگ جوابشو ندادم امروز یهو زنگ زد اومد بالا

خاک تو سر مادر احمقش..منم پسر دارم همیشه با خودم میگفتم نمیشه قضاوت کرد و شاید واقعا نشه جلوی پسر رو ...

بخدا منم مادرم درک میکنم اما ی چیزایی بیشعوریه ب بچه بودن ربطی نداره