2777
2789

یه خریه مثل باقی خرااا

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تعریف نمیخوام بکنم ولی شوهرم واقعا آدم ماهیه فرشته ایه که خدا تو زندگیم قرار داده، همیشه تا میبینه حالم گرفته میاد از پشت بغلم میکنه میبرتم بیرون و واسم گل و کتاب میخره... 

(مجردم) 

اخلاق بدزیادداره ولی یادم نمیمونه 😅

بیشتراخلاق خوب اطرافیانم توذهنم میمونه 

ولی چیزی که این روزاخیلی اذیتم میکنه اینه که همش سرکاره .تاآخروقت سرکارمیمونه ووقتی میادخوبه شام میخوره ومیخوابه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

دست و دلبازه

مهربونه با محبته 

پاکه با صداقته 

بددل و شکاک نیست 

کادو هدیه و جشن تولد ایناهم میگیره

ولی بشدت عصبی و وقتی بزنه سرش پرخاشگر میشه و بی احترامی میکنه حتی جلو خانواده ها

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

درست ولی ما ک نمیشناسیم فقط جنبه فان و سرگرمی داره

شوهر تو هر چقدر دغت داده ماله ما هم همونقدر و حالا مردها والله همه زنها عینه همن ما رو دق میدن نیگا این موهای سفیدپوش سر قووووووراشانههههه همین 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم