2777
2789
عنوان

کسی بوده مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 64 پست
خب آخه مادرم و اون یکی خواهرمم پشت اونن اونا سه تا برای من ..تنهام و بلد نیستم چجوری دعوا کنم بترسه؟

ببین برو همون بیمه اینا یا نصف نصفش میکنن یا فکر کنم حدود ۳۰ درصدشو بتو میدن نزار حقتو بخوره البته خرج غذا واینام هس... دیگه خودت حساب کن ببین کلا کدوم به نفعته چون اصلا خود دولت به کارت جدا میریزه واسه دختر و مادر خوب تو پیگیری نکردی

آره فداتشم هر کاری ک میدونی از پسش برمیای و انجام بده بعد ک شرایطتت اوکی شد میری دنبال علاقه هاتنمید ...

جدی میگی ؟🥺🫂🤲خدا کنه خدا از دلت بشونه و برام بسازه...

تلاش خودمو میکنم برام دعا کن لطفاً 😭🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین برو همون بیمه اینا یا نصف نصفش میکنن یا فکر کنم حدود ۳۰ درصدشو بتو میدن نزار حقتو بخوره البته خ ...

کلا اونا اینجا همکاری آن و مادرم گوش به فرمان اونا من از کجا باید بدونم ...اینکارو نکردم این حال و روزمه حالا بیام اینکار بکنم هم خدا خودش به من رحم کنه 

جدی میگی ؟🥺🫂🤲خدا کنه خدا از دلت بشونه و برام بسازه...تلاش خودمو میکنم برام دعا کن لطفاً 😭🫂

یه کار بگم میکنی؟؟؟

سوره یاسین هدیه به ام البنین مادر قمر بنی هاشم سرچ کن میاره فقط یادت باشه 

شب جمعه اول که نزدیک‌ترین شب جمعه به نیمه ماه هست شروعش باشه این کار انجام بده حاجتتو هرچی هست بهش بگو

من مطمئنم ب زودی خبرای خوشی میشنوی 

منم محتاج دعاتم دوست خوش قلبم

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
یه کار بگم میکنی؟؟؟سوره یاسین هدیه به ام البنین مادر قمر بنی هاشم سرچ کن میاره فقط یادت باشه شب جمعه ...

آره چرا نکنم ..خیلی هم ممنونتم فقط کدوم جمعه بخونم ؟؟خدا از دهنت بشنوه 🤲🥺💔🫂

ممنون عزیزم تو خوش قلبی که منم خوش قلب میبینی 🤍😘امیدوارم  بهترین ها سهمت بشه هم سهم خودت هم قلب پاک و هویت🤍🫂

آره چرا نکنم ..خیلی هم ممنونتم فقط کدوم جمعه بخونم ؟؟خدا از دهنت بشنوه 🤲🥺💔🫂ممنون عزیزم تو خوش قل ...

عزیزمی

ببین گلم پنجشنبه ۱۵ خرداد اولین شب جمعه برای شروع ختم

گوشی رو تیم کن که فراموشت نشه ختمش ردخور نداره هاااا

موفق باشی مهربون

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
چجوری با مادرت رفتار می‌کنی ؟ون وقتی بخوام یکم سرد هم برخورد کنم مادرم دعوا می‌کنه میگه چی شده که ای ...

خیلی طولانیه،مادرم وقتی بچه بود پدرش کنترل گر بود و دست بزن داشت زود ازدواج کرد و چندتا بوه داشت و جدا شده بود،بعد که من بدنیا اومدم هیچوقت قلبا دوسم نداشت چون بابام بچه میخواست و بخاطر همین ازدواج کرده بود و بهم توجه و محبت داشت وقتی نبود خیلی اذیتم میکرد ازم کار میکشید،فحش و نفرین لقلقه زبونش بود،دوست نداشت ادامه تحصیل بدم ولی دادم،دوست نداشت احتماعی و اهل دوست باشم ولی بودم اونم دوستای سالم و درست بقول دوستام فحش میخوردم ولی بیرونمو میرفتم،رفیق بازیمو میکردم،درسمو میخوندم،از سن کم خواستگار داشتم ولی میگفتم نه باید دانشگاه برم سرکار برم بعد،اذیتهاش بارها منو به این فکر انداخت خودمو یا جفتمونو بکشم،مثلا با باز گذاشتن شیر گاز! ولی خوشحالم عاقلتر از این حرفا بودم چه شبها که ساعتها و تا دم صبح اشک میریختم اما روزم رو میساختم،تو کیس های ازدواج هم بهترینش رو از لحاظ اخلاق(بسیار مهربون و بادرک و باگذشت)،خونواده(تحصیلکرده و مهربون و بچه دوست)،چهره(قد و بالا و چشم روشن😄)تحصیلات(هم سطحیم کارشناسی)و خیلی مسایل دیگه انتخاب کردم

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚