2777
2789
عنوان

کسی بوده مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 64 پست
میگفتی خودت بمیری و بچه هات محل نزار من اره مجردم تو چندسالته ؟ اینو بفهم خواهر برادر دلسوز آدم نیست ...

۲۳سالمه ..آخه پدر ندارم با مادرم زندگی میکنم مادرمم پشت اوناس ..آره واقعا خواهر و برادر این دوره شدن بلای جون ....الان توچیکار می‌کنی باهاشون ؟چیکار میکنن باهات ؟؟

۲۳سالمه ..آخه پدر ندارم با مادرم زندگی میکنم مادرمم پشت اوناس ..آره واقعا خواهر و برادر این دوره شدن ...

دقیقا همسنیم هیچ باهاشون حرف نمیزنم اونا ازدواج کردن؟ ببین اگه بابای خدا بیامرزت حقوق داره بتو هم میرسه از لحاظ قانونی برو حقتو بگیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یه اطمینانی می‌گفت مادرمم انگار دوست داشت چون هیچی نمیگفت ..باز اولش نیست یه ماه پیش هم می‌گفت هد ...

خوهرت 45سالشه  ازتوبزرگتره خب دعواکن باهاش مگه ازش میترسی اگه زورت بهش میرسه

من از دست مادرم بله،ولی خوشحالم این کاررو نکردم،و زندگیمو ساختم و ازش فاصله گرفتم،بااینکه اونقدر مادر بی مهری هستش بجای خوشحال بودن حسادت میکنه ولی دیگه حداقل اهمیت رو برام داره

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

دقیقا همسنیم هیچ باهاشون حرف نمیزنم اونا ازدواج کردن؟ ببین اگه بابای خدا بیامرزت حقوق داره بتو هم می ...

چطوری به من میرسه تا وقتی مادرم هست ؟؟میشه بگی تو چه حسی داری ؟من‌نمیتومم اصلا آرامش داشته باشم و همش کارم گریه اس .... بهم حسادت میکنن با اون سنشون چندشای شیطان صفت

مادرم مثل خودشونه ..شیطان کم میاره تو بدجنسی پیش اینا ..دلم میخواد برم یه جای که دیگه از این آدما دو ...

درس بخون یه دانشگاه شهر دیگه خوابگاه بگیر و بمون اونجا به کار هم همزمان پیدا کن اونجا

ک دیدنت حسرت بشه واسشون

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
من از دست مادرم بله،ولی خوشحالم این کاررو نکردم،و زندگیمو ساختم و ازش فاصله گرفتم،بااینکه اونقدر ماد ...

چجوری با مادرت رفتار می‌کنی ؟ون وقتی بخوام یکم سرد هم برخورد کنم مادرم دعوا می‌کنه میگه چی شده که اینجوری می‌کنی نکبت وووووو.مادر تو چرا بد بود ؟

خوهرت 45سالشه ازتوبزرگتره خب دعواکن باهاش مگه ازش میترسی اگه زورت بهش میرسه

خب آخه مادرم و اون یکی خواهرمم پشت اونن اونا سه تا برای من ..تنهام و بلد نیستم چجوری دعوا کنم بترسه؟

کاش میشد ..اما نمیشه

اراده کن عزیزم میشه

اگ اجازه نمیدن

شما درستو بخوون کنکورتم بده ولی نذار باخبر بشن بگو میخوام حوصلم سرنره یه همچین چیزی

بعد از قبولیت و انتخاب رشتت بهشون بگو

اراده کن عزیزم میشهاگ اجازه نمیدن شما درستو بخوون کنکورتم بده ولی نذار باخبر بشن بگو میخوام حوصلم سر ...

این خیلی زمان می‌بره و پول هم میخواد ...نمی‌دونم از چکاری میشه پول سریع درآورد ..خیاطی خوبه ینظرت؟؟

وقتی خواهرت تنها ست همونجا گیرش بنداز موهاشو بگیر بکش

اون دو برابر من وزنشه..قد من بلند تره اما خب اون اندازه یه دیو سیاه هست ..بعدم من نمیتونم بزنمش نمی‌دونم چرا همش حس میکنم گناهه و یا خدا عذابم میده اگه بزنم ....بعدم مامانم بعدش منو میخوره و این خواهر هم پیش همه آبرومو می‌بره نمیشه نمیشه

این خیلی زمان می‌بره و پول هم میخواد ...نمی‌دونم از چکاری میشه پول سریع درآورد ..خیاطی خوبه ینظرت؟؟

آره فداتشم هر کاری ک میدونی از پسش برمیای و انجام بده بعد ک شرایطتت اوکی شد میری دنبال علاقه هات

نمیدونم چرا ب دلم افتاد ایندت درخشانه جوری ک رفت و اومد باهات میشه آرزوی خانوادت

اولین باره نسبت به یه کاربر چنین حسی داشتم