2777
2789
عنوان

کسی بوده مثل من

343 بازدید | 64 پست

کسی بوده مثل من از دست مادرش و خواهرانش به خودکشی فکر کنه ؟؟

هرچی میشه میان به مادر ناحسابم میگن این به تو اهمیت نمیده .این از تو سواستفاده کرده ..کن براش خرج کن در صورتی که خرج کردن مادرم برای من کمتر از یه خرج معمولی هم هست ..کلا دوست ندارن مادرم بهم محبت کنه ..

مادرمم بهم محبت نمیکنه ..چند بار تهدید کردم خودمو میکشم خواهر بزرگم که ۴۵سالشه میگه خب اگه عرضه داری خودتو بکش..مامان ولش کن بزار بمیره به چه درد تو میخوره ..هرروز کارم گریه شده از دستشون ..مادرم از اونا بدجنس تره .دارم جهنم رو تجربه میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من تازه تو خوبه یکمی بت پول میدن من که هیچ اصلا بی محلشون کن من دوس دارن بمیرم بی دلیل خوششون از ...

مجردی ؟؟منم دوست دارن بمیرم ..خواهر بزرگم که بهتره بگم شیطان بزرگ امروز می‌گفت به من تو میمیری همین بهار میری زیر سنگ قبر 

کاش مادرت حداقل یه مشاور میرفت کاااااااش

خیلی اتفاقات از یه جهالت کوچیک نشات میگیره کار ک از کار گذشت پشیمونی چ سود

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
کاش مادرت حداقل یه مشاور میرفت کاااااااشخیلی اتفاقات از یه جهالت کوچیک نشات میگیره کار ک از کار گذشت ...

مادرم مثل خودشونه ..شیطان کم میاره تو بدجنسی پیش اینا ..دلم میخواد برم یه جای که دیگه از این آدما دورم نباشن 💔

مجردی ؟؟منم دوست دارن بمیرم ..خواهر بزرگم که بهتره بگم شیطان بزرگ امروز می‌گفت به من تو میمیری همین ...

میگفتی خودت بمیری و بچه هات محل نزار من اره مجردم تو چندسالته ؟ اینو بفهم خواهر برادر دلسوز آدم نیستن تازه بعضی هاشون دست به یکی میکنن یکیو زمین بزنن خیلی از خواهر برادرا ارث همو بالا میکشن برادرا یوسف به یاد بیار اصلا له این آدمای بی ارزش و سمی فکر نکن من یبار یکیشون کاری کرد منو از خونه انداخت بیرون رفتم خونه داییم شب موندم آبروم رفت حالا گفته بود بیاد شهرمون محل سگ بش نذاشتم داشت می‌میترکید اینا انسان نیستن ببینن یکی ضعیف نابودش میکنن حسابشون نکن

میگفتی خودت انشالله بری زیر قبر چش سفید

با یه اطمینانی می‌گفت مادرمم انگار دوست داشت چون هیچی نمیگفت ..باز اولش نیست یه ماه پیش هم می‌گفت هدایا فقط اینو همین بهار امسال بکش .دیگه نباشه 🥺💔

با یه اطمینانی می‌گفت مادرمم انگار دوست داشت چون هیچی نمیگفت ..باز اولش نیست یه ماه پیش هم می‌گفت هد ...

بببین مطمعنم طلسمی دعایی چیزی زدن تو رو از چشم انداختن

دشمن و حسود زیاده

حتما انجام بده استغفار و اسپند رو حتما