2777
2789
عنوان

کسی بوده مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 64 پست
چجوری با مادرت رفتار می‌کنی ؟ون وقتی بخوام یکم سرد هم برخورد کنم مادرم دعوا می‌کنه میگه چی شده که ای ...

اگه میتونست شب خواستگاری همه چیز رو بهم میزد و تلاشش رو هم کرد ولی خواست خدا،علاقه همسرم،و نظر خونوادش چیز دیگه ای بود،باز از رو دلسوزی و سادگی بارها بهش فرصت دادم ولی هربار گند زد،حداقل رابطه رو باهاش دارم،همین

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

خیلی طولانیه،مادرم وقتی بچه بود پدرش کنترل گر بود و دست بزن داشت زود ازدواج کرد و چندتا بوه داشت و ج ...

چه خوب که از دستش نجات پیدا کردی ...تو چی تو مثلا هردفعه باهات دعوا میکرد میرفتی طرفش ؟؟باهات حرف میزد ؟؟من کلا نادیده میگیره یعنی مثل یه حیوان یه قاتل باهام رفتار می‌کنه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونست شب خواستگاری همه چیز رو بهم میزد و تلاشش رو هم کرد ولی خواست خدا،علاقه همسرم،و نظر خونوا ...

حداقل رابطه یعنی چی ؟خانوده و یا همسرت می‌دونن اینجوریه؟

چه خوب که از دستش نجات پیدا کردی ...تو چی تو مثلا هردفعه باهات دعوا میکرد میرفتی طرفش ؟؟باهات حرف می ...

ممنون

امیدوارم شما و هرکسی که از خونواده سمی در عذابه بخیری ازش دور و مستقل و خوشبخت بشه

من دروغ چرا نه راستش از هر ده بار قهری به زور شاید دوبارش رو من زنگ زده باشم اونم یا عید بوده یا روز مادر،یا از حق نگذرم مثلا دلم خیلی تنگ شده،قهرامونم از ۱تا ۷ ۸ماهه بوده،حقیقت وقتی قهریم آرامش خودمو زندگیم بیشتره

حداقل رابطه یعنی چی ؟خانوده و یا همسرت می‌دونن اینجوریه؟

بله بله

همسرم کاملا در جریان هر آنچه بوده و هست هستش،یعنی ادمیم که از اول همه چی رو بهش گفتم

به خونوادش هم خیلی مسایل رو تو ناراحتی یا عصبانیت توضیح دادم

اونا اینقدر ارامش اول پسر بعد نوه و عروسشون(چون قبول دارن من باس آروم باشم تا به این دو آرامش بدم)براشون مهمه که شرایط رو درک کردن و بااینکه زیاد اهل برو بیا هستن دور خونواده منو خط کشیدن و راااحت شدم(چون تا چندسال بخصوص مادرشوهرم اصرار داشت به رفت و امد و مکالمه تلفنی با مادرم،و اون روزها رو مدیریت و به تدریج حذف کردم)

یه کار بگم میکنی؟؟؟سوره یاسین هدیه به ام البنین مادر قمر بنی هاشم سرچ کن میاره فقط یادت باشه شب جمعه ...

عزیزم الان همون پنجشنبه است که گفتی ..فقط همین امشب بخونم کافیه؟؟لطفا اگه بیداری جواب بده 

عزیزم الان همون پنجشنبه است که گفتی ..فقط همین امشب بخونم کافیه؟؟لطفا اگه بیداری جواب بده

منو ببخش الان اومدم سایت عزیزم🥲 ۴ هفته ادامه بده هر هفته یکبار به خوندن یس اضافه کن اواین هفته دیشب بود

هفته اول یکبار هفته دوم دوبار و ....

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
منو ببخش الان اومدم سایت عزیزم🥲 ۴ هفته ادامه بده هر هفته یکبار به خوندن یس اضافه کن اواین هفته دیشب ...

شما ببخشید مزاحمتون شدم 😘🥹یعنی چهار تا پنجشنبه دیگه ؟بازم از اول سوره رو بخونم ؟؟

دیگه من دیشب خوندم ،نخونم تا پنجشنبه اینده؟

ببین فداتشم اولین پنجشنبه شب یکبار خوندی شما؟

یعنی ۱۵ خرداد

حالا پنجشنبه شب بعدی میشه۲۲ خرداد شما دوبار یس رو بخون و هدیه کن ب آقا ابالفضل

پنجشنبه بعدش میشه۲۹ خرداد سه بار یس رو بخون و هدیه کن

آخرین پنجشنبه یعنی ۵ تیرماه چهار بار یس رو بخون به نیابت ابالفضل و اینبار هدیه کن به ام البنین 

بعد آقا قمر بنی هاشم رو واسطه قرار میدید که حاجت شما رو به مادرشون عرضه کنه.

حتما و ب خواست خدا حاجتتون روا خواهد شد😊

آها گلم مرسی خیلی ممنون 🥹🤍🫂

فداتشم

طبق دستور عمل کنی من مطمئنم جواب میگیریا

انشالله خبرای خوش و زودی بهم بدی ب زودیای زود😘

فداتشمطبق دستور عمل کنی من مطمئنم جواب میگیریاانشالله خبرای خوش و زودی بهم بدی ب زودیای زود😘

بازم فراوان ازت ممنونم انشالله بهترین ها سهم تو قلب مهربونم🤍🫂