2777
2789
عنوان

امروز بیرون بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 33 پست
بعد ببین دست گذاشتن رو نوشیدنی ۷۰ تومنی ۵ تا بودن میشد ۳۵۰ تومن وقتی نخریدم انقد بهشون برخورد نوشابه ...

اصلا اینکارا نکن ی گدا دیگ بود میگفت گشنمه ی کنسرو لوبیا بخر بعد رفته کنسرو مارک یک و یک گرفته چرا باید بهترین گرونترین بردارع 

من واسشون میخرم معمولایک چهارراه هست همیشه ی پسر اونجا هست کوچیکه دیگه باهم دوست شدیم از بس بچه خوبی ...

من فقط یه پسر بچه ۸.۹ ساله هس که خیلی تمیز و مرتبه گدا نیس

جوراب میفروشه همیشه شوهرم پول چنتا جورابو میده فقط یکیشو میگیره...کاسب باشن ادم کمک میکنه با خرید کردن  از گدا بدم میاد خیلییی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اینکارا نکن ی گدا دیگ بود میگفت گشنمه ی کنسرو لوبیا بخر بعد رفته کنسرو مارک یک و یک گرفته چرا ب ...

حرصم میگیره ما به سختی پول در میاریم اینا نشستن یه جا تن پرورن مجانی از اینو اون پول میگیرن 

نیازمند واقعی انقد ابرو و حیا داره گدایی نمیکنه

اینا مفتخور و تن پرورن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
حرصم میگیره ما به سختی پول در میاریم اینا نشستن یه جا تن پرورن مجانی از اینو اون پول میگیرن نیازمند ...

اره دقیقا اصلا دلسوزی نکن اینا آموخته شدن ب این کار 

ی پیرزن‌میشناسم از جونیش گدایی کرده نمیتونه ترک عادت کنه پسرش کارمند شده گفته بودن الان دیگ نیاز نداریم ولی بازم این ب کارش ادامه میداد تااینکه بچه هاش زدن پاشو شکوندن بازم پاش ک بهتر شد داره ادامه میده