2777
2789
عنوان

امروز بیرون بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 33 پست

ادم که اینقد زبونش درازه هزار تومنم نباید بهشون بدی اینا از اون مدلاشن با ۱۰ ۲۰ تومن راضی نمیشن

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چند روز پیش رفتم بازار خرید،بعد داشتم برمیگشتم یه اقاعه جلومو گرفت گفت جان پدرت جان مادرت ایشالا ...

نترس با دعای گربه سیاه بارون نمیاد

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اسی نفسم بند امد بس خندیدم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

فقط به بچه ها بدهپول هم نده ازشون میگیرن خوراکی بخر یا غذا درست کن ببر

یه بار یه بچه هی گف کیک بخر برام بردمش مغازه یهو دوستاش همه اومدن 

دست گذاشتن رو گرون ترین خوراکیا

اینا شگردشونه یکی میبره طرفو مغازه همه سر و کلشون پیدا میشه....

خیلی ام بی ادب و پرروان درس عبرت شد برام دیگه هیییچی بهشون ندم با کمک های ما اینا فقط تعدادشون بیشتر میشه صاحب کارشون سواستفاده بیشتری میکنن ازشون

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

من رفته بودم بازار وسایل بهداشتی گرفته بودم تودستم داشتم راه میرفتم ی پیرزن گدا اومد تو سینم ب منم بده برا منم بگیر گفتم ندارم واقعا هم نداشتم خودم بار دار هستم همش دارم قناعت میکنم ک اومد ب زور از دستم بگیره اومد تو سینم دیگ باهاش تند برخورد کردم گفتم میگم برو کنار راهم کج کردم انگار میخواست بزنه دیگ بهش گفتم برو گمشو ک اونم حرفای چرت و پرت زد و رفت اصلا ب گدا دلسوزی نکنید اونی ک سر خیابون جایی میبیند ک سرش تو کار خودشه هرچقدرم براش هزینه کنید صد شرف داره ب اونی ک بهت پیله بشع

یه بار یه بچه هی گف کیک بخر برام بردمش مغازه یهو دوستاش همه اومدن دست گذاشتن رو گرون ترین خوراکیااین ...

آفرین گدا چکارش با گرون ترین کیکا والا ماخودمون دلمون نمیاد گرون ترش بگیریم

یه بار یه بچه هی گف کیک بخر برام بردمش مغازه یهو دوستاش همه اومدن دست گذاشتن رو گرون ترین خوراکیااین ...

من واسشون میخرم معمولا

یک چهارراه هست همیشه ی پسر اونجا هست کوچیکه دیگه باهم دوست شدیم از بس بچه خوبیه

همیشه حتی اگه پول ندم بهش یا چیزی همراهم نباشه بهم یه شاخه گل میده مجانی

بعضیاشون خیلی ماهن

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

آفرین گدا چکارش با گرون ترین کیکا والا ماخودمون دلمون نمیاد گرون ترش بگیریم

بعد ببین دست گذاشتن رو نوشیدنی ۷۰ تومنی 

۵ تا بودن میشد ۳۵۰ تومن وقتی نخریدم انقد بهشون برخورد نوشابه برداشتن تشکرم نکردن چپ چپ نگا کردن رفتن...

قبلا هم برای چنتاشون ساندویچ خریده بودم

دیگه پشت دستمو داغ گذاشتم 

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!