2777
2789
عنوان

امروز بیرون بودم

388 بازدید | 33 پست

با دوستم بودیم داشتیم برمیگشتیم خونه سر یه راه یه گدا دیدیم گفتیم بهش پول بدیم

اون طرف یکم دورتر یه گدای دیگه هم نشسته بود ما اونو ندیده بودیم وقتی به این دادیم اون یکی سنگ پرت کرد سمت ما جیغ میزد خودشو میزد الهی به خونه نرسید الهی به زمین گرم بخورید من تموم تنم به لرزه افتاد مردم میگفتن چرا اینطور میکنی این بدتر خودشو میزد 

انقد ترسیدم و عذاب وجدان گرفتم که هنوز حالم بخاطرش بده هردوشون هم پیرزن بودن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😂

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

عجب اسکلی بوده🤣🤣🤣🤣بابا اینکارو میکنن که شما عذاب وجدان بگیرید

باید میگفتی الهی خودت با کله بیای پایین بیشعور

اینا که اینطوری میکنن اصن نیازمند نیستن . گدا بازی در میارن وگرنه ۴ تای ما پول دارن

کاربری مال ۲ نفره🦥
عجب اسکلی بوده🤣🤣🤣🤣بابا اینکارو میکنن که شما عذاب وجدان بگیریدباید میگفتی الهی خودت با کله بیای پ ...

دوستم داد زد گفت میخای بزنی مارو مگه ما سر گنج نشستبم

گداها جدیدا اینجوری شدن

یه هزااارتومنی بهشون ندین اینا مفتخور و تن پرورن

همشونم باندن 

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

منم چند روز پیش رفتم بازار خرید،بعد داشتم برمیگشتم یه اقاعه جلومو گرفت گفت جان پدرت جان مادرت ایشالا غم نبینی تو رو قرآن جورای بخر ازم منم دو تا مردونه گرفتم ۱۶۰😑😑😑

واااای یهویی بود اصلا حواسم نبود بعد آوردم دادم بابام گفت ۴ تومن خرج کردی دو تا جوراب آوردی میگی برات گرفتم گفتم والا انقدر جون شما رو قسم خورد ترسیدم نخرم🤕

🤧