2777
2789
عنوان

مهریه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 87 پست

منم همسرم درطی یک دعوا توی کلانتری تعهدنامه نوشت .توی تعهدنامه هم نوشته که مهریه منو هزارتا زیادکنه.امضاهم کرده .اما محضر قبول نمیکنه میگه مهریه روبعدزیادنمیکنیم .نمیدونم به اونا چه ربطی داره حالا میخاستیم کم کنیم باکله قبول میکردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میدونم عزیرم خودم حقوق میخونم گفتم شاید قانون جدید اومده مهریه ارو دادگاه تعیین میکنه😆😆😆

کیمیا یه زمانی که تو عقد نامه مهریه ایی ذکر نمیشد

مثلا من میگفتم مهریه نمیخوام و جاش خالی میموند 

بعدش دادگاه وقت طلاق  براساس اینکه من در چه خانواده ایی رشد کردم و چه جایگاهی داشتم

به جز نفقه برام مهریه هم تعیین میکرد چون خودم تقاضا داشتم که مهر ندارم

الان دیگه  این بند نیست حتما جاشو پر میکنن حتی شده با یه سکه اقایون قانون گذار زرنگ شدن متاسفانه😑

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
کم و زیاد مهریه چه فرقی میکنه وقتی زندگیت خوبه و قصد گرفتنشو نداری یا اگرم بخوای طرف نداشته باشه بده ...

ممنونم... انشالله... بعصی وقتاادم حس میکنه بهش طلم شده..منم کلا ادم مطلوم و ساکتی ام یه دره دلم واسه خودم سوخت فقط همین

یبار عمه ی شوهرم ازم مقدارمهریه موپرسید بعد مقدارمهریه ی عروسشوگفت .مهریه ی عروسش زیادترازماله من بود .بعدش هی تندتند میگفت مهریه ی عروس من زیادتره آخه پسرم دختره را میخاست.انگارمارونمیخاستن

کیمیا یه زمانی که تو عقد نامه مهریه ایی ذکر نمیشد مثلا من میگفتم مهریه نمیخوام و جاش خالی میموند&nb ...

جدی همچین قانونی بوده؟؟ یه بار یه جا خوندم مهریه حتما باید جنبه ی مادی داشته باشه مثلا کسی نمی تونه بگه صرفا یه جلد قرآن و حتما باید در کنارش سکه ای یا پولی باشه

اونجایی ک میزان تحصیلات و رزومه کاری گفتی بابت بالا بردن سکه بود؟؟اومدن بخرن شمارو مگه؟

فرض بگیر مهریت چند هزارتا بالاتر از اونا تو اصل زندگیت فرقی داره؟

خدایی نکرده زندگی ادم بد باشه حاضره یه چیزی دستیم بده فقط فرار کنه

شان خودتو تا این حد نیار پایین

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
منم همسرم درطی یک دعوا توی کلانتری تعهدنامه نوشت .توی تعهدنامه هم نوشته که مهریه منو هزارتا زیادکنه. ...

این قانون هست.چون یه سری از مردا بعد از ازدواج می رفتن مهریه رو کم می کردن ،کلا کم و زیاد کردن مهریه از طرف مرد ممنوع شده

مشکل جای دیگه ای هست .خودت هم داری می گی .مشاوره رفتید ؟

نه شوهرم کلا ادم خوشحالیه و فکر میکنه همه چی اوکی هس...ولی من خیلی وختا ازش دلخور شدم خیلی وختا دوس داشتم برام ی کاری بکنه و نکرده ولی همیشه اون طلبکاره...من اعتماد ب نفسنمو تو زندگی با شوهرم از دست دادم کلا

جدی همچین قانونی بوده؟؟ یه بار یه جا خوندم مهریه حتما باید جنبه ی مادی داشته باشه مثلا کسی نمی تونه ...

اره قدیم بود خیلی ها زرنگی میکردن جاشو خالی میزاشتن

اما الان دیگه نیست

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚