2777
2789
عنوان

مهریه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 87 پست

من با همسرم دوست بودیم قبل از خواستگاری پدرشوهرم یه ربع منو دید گف مهریه تو مثل دو تا عروسای دیگه قبول کن گفتم چندتا؟ گف ۱۱۴ تا گفتم ما تو فامیلامون الان کمتر از ۵۰۰ تا نداریم زنداداشم واسه دو سال پیش ۵۱۴ بوده اما من بابامو راضی میکنم

که با هزارتا بدبختی بابامو راضی کردم که با ۱۱۴تا موافق باشه

بعد عقد فهمیدم یکی از جاریام ۲۵۰سکه، یکیشون ۳۱۴ سکه اس

اما خداروشکر زندگی من از جفتشون بهتره و شوهرم خیلی خوب و آقاست و تو دلم گفتم زشته که بخوام به روشون بیارم اما تو دلم مونده بعد ۴سال

خیلی دوس دارم به روزی بهشون بگم

نه شوهرم کلا ادم خوشحالیه و فکر میکنه همه چی اوکی هس...ولی من خیلی وختا ازش دلخور شدم خیلی وختا دوس ...

یه مدت باهاش سرسنگین باش وقتی گفت چی شده؟بگو بریم مشاوره ،تا وقتی هم مشاوره نیومد حرفات رو نزن تا مجبور بشه بیاد .کلا یه سری از مردا ادعای زن داری دارن اما هیچی بلد نیستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجایی ک میزان تحصیلات و رزومه کاری گفتی بابت بالا بردن سکه بود؟؟اومدن بخرن شمارو مگه؟ فرض بگیر مه ...

اره ساکت موندم واسه همین ک بگم شان ادم ب این چیزا نیس کلا.... ولی دله دیگه یه وختایی میشکنه

نه سکه برام اصلا مهم نیس همونجور که این چند سال اصلا نفهمیدم مهریه اون جاریم چقدره...ولی خب با کاراش ...

چرا بهت برمیخوره؟؟؟؟کار کی بهت برخورده؟؟؟؟

شما دلت خواسته اون مقدار مهریه ات باشه جاری هات دلشون خواسته بیشتر باشه

انتظار داشتی پدر شوهوت به اونا بگه باید اندازه عروس اولم مهر کنید؟؟؟

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
اره ساکت موندم واسه همین ک بگم شان ادم ب این چیزا نیس کلا.... ولی دله دیگه یه وختایی میشکنه

اگر زندگیت خوب و روبه راه باشه به هزاران هزار سکه می ارزه.

آرامش داشتن مهمه.ذهنتم درگیر این مسائل نکن ابدا 

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
من با همسرم دوست بودیم قبل از خواستگاری پدرشوهرم یه ربع منو دید گف مهریه تو مثل دو تا عروسای دیگه قب ...

اره ادم یه حس بدی میگیره.. سخته مخصوصا برا اونایی که روحیه حساسی دارن

من دعا میکنم روزی هزار بار،جاری دار شدم انقدر از پدرشوهرم بکنه از مهریه گرفته تا عروسی انچنانی.من که خر بودم نکردم.اون بکنه تا دلم خنک شه

بعد اون همه بارون خون بلاخره میاد ی روزی رنگین کمون🌈

اصلا ارزش ناراحتی نداره

من اگر شما بودم توی جمع حرف همسر را نشنیده میگرفتم و میگفتم مهریه خوشبختی نمیاره (حفظ ظاهر)

بعد در منزل با همسر صحبت میکردم که دوست دارم تو خانواده خودتون و جلوی جاری بیشتر به من احترام بذاری و بگی زندگیمو به پاش میریزم مهریه که جای خود داره (بعضی اوقات مردا بلد نیستن باید خودمون آموزش بدیمشون)

اینطوری دهان جاری و مادر و خواهر شوهر برای همیشه بسته میشه

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
چرا بهت برمیخوره؟؟؟؟کار کی بهت برخورده؟؟؟؟ شما دلت خواسته اون مقدار مهریه ات باشه جاری هات دلشون خو ...

نههه بیشتر حرف شوهرم ناراحتتم کرده اون باید یه چیزی میگفت که شان منو ببره بالا نه اینکه اونجوری برخورد کنه..پدر شوهر ندارم گلم... 

حالا ماهروقت یه بحث کوچیکم میکنیم خانواده ی همسرم تنهاچیزی که فک میکنن مهریه س.خودشونوبه آب وآتیش میزنن که بمن مهریه نرسه.حتی یکبارپدرشوهرم میگفت میرم توی تیمارستان واست پرونده درست میکنم که روانی هستی بهت مهریه نمیدم .

ممنونم... انشالله... بعصی وقتاادم حس میکنه بهش طلم شده..منم کلا ادم مطلوم و ساکتی ام یه دره دلم واسه ...

میفهمم چی میگی.وقتی تو زندگی هستی خوشی همسرت خوبه واقعا اینچیزا مهم نیس. اما الان یهوویی خواستی اینجادردو دل کنی. دوستانی ک میگن مهریه چیه مگه مهمه فکرتودرگیرنکن .ایشون درگیر مقدارمهریش نیس دلش یکم گرف ک چرا خانواده همسرش اونجوری کردن .

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
اصلا ارزش ناراحتی نداره من اگر شما بودم توی جمع حرف همسر را نشنیده میگرفتم و میگفتم مهریه خوشبختی ن ...

من هیچی بهش نگفتم هنوز....بگم هم مطمعنم منطور منو نمیگیره و فکر میکنه که من حسودی کردم وـ..... کلا ادمی هس که منو نشناخته و منو نمیفهمه...من سیصد سال هم براش توصیح بدم نمیفهمه

من با همسرم دوست بودیم قبل از خواستگاری پدرشوهرم یه ربع منو دید گف مهریه تو مثل دو تا عروسای دیگه قب ...

من بودم با توجه ب اخلاق خودم ب رو میاوردم چون از دروغ متنفرم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه