2777
2789
عنوان

مهریه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 87 پست
حالا ماهروقت یه بحث کوچیکم میکنیم خانواده ی همسرم تنهاچیزی که فک میکنن مهریه س.خودشونوبه آب وآتیش می ...

مهریه حق زنه و به پدر شوهر شما هیچ ربطی نداره. به عهده ی همسر هست. 

بحث سر مهریه بحث پوچی هست من اگر صحبتی بشه همیشه میگم مهریه دین مرد به زن هست.

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بودم با توجه ب اخلاق خودم ب رو میاوردم چون از دروغ متنفرم 

بعضی چیزا رو باید تو جاش جواب داد، من تو جاش جواب ندادم چون محو خوبیاشون شدم، الانم یهو بخوام بگم میگن حسوده

اما خواهم گفت یه روزی

مهریه حق زنه و به پدر شوهر شما هیچ ربطی نداره. به عهده ی همسر هست.  بحث سر مهریه بحث پوچی هست ...

منم میگم حتی آیه ی قرآنی داریم که باتهمت زدن تلاش نکنیدکه به زنتون مهریه ندید.حالا جالبه خواهرشوهرم طلاق گرفت مهریه شم گرفت.

حالا ماهروقت یه بحث کوچیکم میکنیم خانواده ی همسرم تنهاچیزی که فک میکنن مهریه س.خودشونوبه آب وآتیش می ...

😆😆😆😆 چه حرف خنده داری زده پدر شوهرت

.

اثبات مشکل روانی باید از طرف دادگاه اونم توسط روانپزشک مورد تایید دادگاه بعداز شکایت باشه

من با همسرم دوست بودیم قبل از خواستگاری پدرشوهرم یه ربع منو دید گف مهریه تو مثل دو تا عروسای دیگه قب ...

مثلا سر لباس عروس . جاریم اینا شش ماه قبل ازماعروسی کردن .من ک اصلا نمیپرسیدم ازکجاگرفتیدچقدگرفتید اما یکی از مادرشوهرم پرسید سریع حرفو جمع کرد گف سیصد تومن خریدیم یجاهس ارزون بوده اشنابوده .بخدا من اصلا فکرم نکردم راجبش گفتم شایدی همچین جایی هس.تا اینکه یکسال بعدش خووووده مادرشوهرم سوتی داد گف یکو پونصدخریدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!من متنفرم ازین مدل رفتارکردن ...دروغ به این بزرگی میگی نمیگی ی جا معلوم میشه اخه زن حسابی. و منم مستقیم زل زدم توچشاش گفتم گفتید که سیصدتومن هووول کرد گف نمیدونم مامانش اینا میگفتنو... گفتم ااا مگه برادرشوهرم نگرفته ک قیمتونمیدونیدگف چرا اون گف انقداما اونا گفتن اونقد الکی پیییچوند.منم گفتم باااااشه. 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
😆😆😆😆 چه حرف خنده داری زده پدر شوهرت . اثبات مشکل روانی باید از طرف دادگاه اونم توسط روانپزشک م ...

ازبیشعوریش بود.یه سال بعدش دخترخودش عروسی کرد شوهرش دقیقا همین حرفوبهش گفته بود آخرسرم طلاقش داد

بعضی چیزا رو باید تو جاش جواب داد، من تو جاش جواب ندادم چون محو خوبیاشون شدم، الانم یهو بخوام بگم می ...

اره ب جاش  .بهترین کاره. میدونی ما خودمون چون واااقعا صادقیم اینجور رفتارا خیییلی زنندس ب نظرم. و وااقعا طرف از چشمم میفته

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
مثلا سر لباس عروس . جاریم اینا شش ماه قبل ازماعروسی کردن .من ک اصلا نمیپرسیدم ازکجاگرفتیدچقدگرفتید ا ...

چقد زشته رفتارشون...همین کارارو میکنن که اختلاف میفته بین بچه هاشون...

ول کن دختر.آدم دروغگو اول خودش رو عذاب می ده

نه عزیز من ک دیکه نه حرفی زدم نه کاری. فقط بیشترشناخت پیدامیکنم اینجوری رو ادمای دورم .ارزششونو نشون میدن

کیمیا یه زمانی که تو عقد نامه مهریه ایی ذکر نمیشد مثلا من میگفتم مهریه نمیخوام و جاش خالی میموند&nb ...

من اون زمان نبودم😂😂😁😁😁خبر نداشتم‌مرسی

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁

منم همینطور بابام استاد دانشگاه است و سرشناس مادر هم همینطور خودم هم فوق العاده زیبا و درس خونده کلی هم بهم جاهاز دادن بعد تو خاستگاریم پدر شوهرم گفت هرچی برای تو کردم پشتوانه ی عروس دیگم حالا برادر شوهرم یه دختر از روستا گرفته بسیار زشت و بی کلاس برای اون بیشتر  خیلی دلم شکسته