سلام بچه ها من دوتا برادر شوهر دارم که یکیش یه سال بعد ما عقد کرد من اونموقع برام مهم نبود که مهریه جاریم چقدره اصلا نپرسیدم و تا چند روز پیش هم نمیدونستم تا اینکه اون یکی برادر شوهرم چند روز پیش عقد کرد و بحث مهریه بود و اونا گفته بودن که اندازه اون عروساتون مهرش کنید.. بعد اندازه اون جاریم مهرش کردن و الان مهریه دوتاشون ۵۰تا سکه بیشتر از منه در صورتی که من تحصیلکرده ام و اون دوتا دیپلم من چند سال کار کردم و رشته دانشگاهیمم رشته خوبیه و از یه دانشگاه خوب...تا الانم هیچی نگفتم ولی تو دلم خیلییییی ناراحتم و بهم برخورده اصلا ادمی نیستم که زندگی بقیه برام مهم باشه ولی جلو جمع مهریه ادمو میپرسن بعدش مهریه اون عروسو بیشتر میزنن یه دره ادم ناخوداگاه بهش برمیخوره.... شوهرمم برگشته میگه همونم بهش نمیدم..حالا ب شوخی گفت ولی نمیفهمه ک هر حرفیو نباید زد اونم جلو جاریا و خواهر شوخرا.. شما بودین چه برخوردی میکردین و با شوهرتون چه برخوردی میکزدین؟؟
من با همسرم دوست بودیم قبل از خواستگاری پدرشوهرم یه ربع منو دید گف مهریه تو مثل دو تا عروسای دیگه قب ...
مثلا سر لباس عروس . جاریم اینا شش ماه قبل ازماعروسی کردن .من ک اصلا نمیپرسیدم ازکجاگرفتیدچقدگرفتید اما یکی از مادرشوهرم پرسید سریع حرفو جمع کرد گف سیصد تومن خریدیم یجاهس ارزون بوده اشنابوده .بخدا من اصلا فکرم نکردم راجبش گفتم شایدی همچین جایی هس.تا اینکه یکسال بعدش خووووده مادرشوهرم سوتی داد گف یکو پونصدخریدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!من متنفرم ازین مدل رفتارکردن ...دروغ به این بزرگی میگی نمیگی ی جا معلوم میشه اخه زن حسابی. و منم مستقیم زل زدم توچشاش گفتم گفتید که سیصدتومن هووول کرد گف نمیدونم مامانش اینا میگفتنو... گفتم ااا مگه برادرشوهرم نگرفته ک قیمتونمیدونیدگف چرا اون گف انقداما اونا گفتن اونقد الکی پیییچوند.منم گفتم باااااشه.
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
بعضی چیزا رو باید تو جاش جواب داد، من تو جاش جواب ندادم چون محو خوبیاشون شدم، الانم یهو بخوام بگم می ...
اره ب جاش .بهترین کاره. میدونی ما خودمون چون واااقعا صادقیم اینجور رفتارا خیییلی زنندس ب نظرم. و وااقعا طرف از چشمم میفته
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
نه عزیز من ک دیکه نه حرفی زدم نه کاری. فقط بیشترشناخت پیدامیکنم اینجوری رو ادمای دورم .ارزششونو نشون میدن
منم همینطور بابام استاد دانشگاه است و سرشناس مادر هم همینطور خودم هم فوق العاده زیبا و درس خونده کلی هم بهم جاهاز دادن بعد تو خاستگاریم پدر شوهرم گفت هرچی برای تو کردم پشتوانه ی عروس دیگم حالا برادر شوهرم یه دختر از روستا گرفته بسیار زشت و بی کلاس برای اون بیشتر خیلی دلم شکسته