2777
2789
عنوان

مهریه جاری

1890 بازدید | 87 پست

سلام بچه ها من دوتا برادر شوهر دارم که یکیش یه سال بعد ما عقد کرد من اونموقع برام مهم نبود که مهریه جاریم چقدره اصلا نپرسیدم و تا چند روز پیش هم نمیدونستم تا اینکه اون یکی برادر شوهرم چند روز پیش عقد کرد و بحث مهریه بود و اونا گفته بودن که اندازه اون عروساتون مهرش کنید.. بعد اندازه اون جاریم مهرش کردن و الان مهریه دوتاشون ۵۰تا سکه بیشتر از منه در صورتی که من تحصیلکرده ام و اون دوتا دیپلم من چند سال کار کردم و رشته دانشگاهیمم رشته خوبیه و از یه دانشگاه خوب...تا الانم هیچی نگفتم ولی تو دلم خیلییییی ناراحتم و بهم برخورده اصلا ادمی نیستم که زندگی بقیه برام مهم باشه ولی جلو جمع مهریه ادمو میپرسن بعدش مهریه اون عروسو بیشتر میزنن یه دره ادم ناخوداگاه بهش برمیخوره.... شوهرمم برگشته میگه همونم بهش نمیدم..حالا ب شوخی گفت ولی نمیفهمه ک هر حرفیو نباید زد اونم جلو جاریا و خواهر شوخرا.. شما بودین چه برخوردی میکردین و با شوهرتون چه برخوردی میکزدین؟؟

ازش میگرفتم تا بفهمه دست خودش نیست که بده یا نده :))))

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش میگرفتم تا بفهمه دست خودش نیست که بده یا نده :))))

اخه نداره که بده.. فقط خونه باید بخریم بهش گفتم باید بزنه ب نام من که گفته هیچ وقت همچین کاری نمیکنم...منم زشتم میاد واسه پول دعوا راه بندازم ولی خیلی بهم برخورده و ناراحتم از دستشون

واییییی چچیزای مسخره ای براتون مهمه..اصلا1000 تا بیشتر باشه...مگه آدمارو با مهریه هاشون میسنجن..زندگی که بخواد خراب بشه چه با 1 سکه چه با ده هزار سکه بهم میخوره..ایشالا زندگیتون همیشه سرشار از خوشبختی وشادیباشه عزیزم...مگه شمارو ازباباتون خریدن که با مهریه کمتر ارزشتون کمتر باشه آخه..ولی حرف شوهرت درست نبود خوشم نیومد...

اگه شوهرت خوبه وراضی ومطمئنی ازش دیگه‌ حرفی نزن امااگردیدی قضیه ندادن مهریه ونزدن سندخونه روداره ازسرلج بازی وبدجنس بازی میگه سندخونه روحتمابه نام خودت بگیرندادبرومهریتوبگیر

اصلا چه فرقی میکنه مهم اینه دارایی نصف نصف بشه وگرنه چه ده هزارتا چه دوتا وقتی نداره بده که فرقی نمیکنه 

میزان مهریه یعنی شان من رو مشخص میکنه ؟ خدا نکنه 

اون حرف هم بزنه شوهرت تو هم بگو بخوام بگیرم که حقمه میخواستی امضا نکنی 

فقط خونه ملک ماشی پول نقد اگه دارید نصفش برا شما باشه کافیه بقیه هم هرچی میخوان فکر کنن

واییییی چچیزای مسخره ای براتون مهمه..اصلا1000 تا بیشتر باشه...مگه آدمارو با مهریه هاشون میسنجن..زندگ ...

نه سکه برام اصلا مهم نیس همونجور که این چند سال اصلا نفهمیدم مهریه اون جاریم چقدره...ولی خب با کاراشون ب ادم برمیخوره...