2777
2789
عنوان

مهریه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 87 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه انقدر واست مهمه دیت شوهرتو بگیر ببر محضر بگو باید ۱۰۰تا سکه واسم اضافه کنی که ۵۰تا بیش‌تر از جار ...

از لحاظ قانونی مهریه بعد از عقد قابل افزایش یا کاهش نیست. مگر اینکه زن یه قسمتی رو ببخشه

استارتر شوهرت رو راضی کن به جای این دلخوری یه حق ازش بگیر ،حضانت بچه و خروج از کشور و .... کلا مهری ...

شوهرم درک نمیکنه خیلی چیزا رو.. در کل ادم خوبیه و دوسش دارم ولی یه دره تو درک خیلی مسایل نفهم عمل میکنه... برای من اون ارزشی رو ک باید بزاره نمیزاره کلا نمیفهمه ی دره... 

مثلا شوهر من کارگر ساختمون من دکتری دارم

برادرش دکتر خانمش ارشد داره

من که نباید انتظار داشته باشم چون من دکتری دارم مهریه من هزار تا باشه چون شوهرم نمیتونه بده ولی برا یه دکتر هزار تا چیزی نیست...

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁
وااااا😐😐😐😐 بخدا اولین بار میشنوم دادگاه از روی شان وومنزلت مهریه تعیین میکنه😳😳😳😳😳 عجیبا ...

اون نفقه هست که با توجه به شان و منزلت زن دادگاه تعیین می کنه

مهریه رو وقتی زن مطالبه کنه دادگاه با توجه به توان مرد قسط بندی و ...می کنه

اون نفقه هست که با توجه به شان و منزلت زن دادگاه تعیین می کنه مهریه رو وقتی زن مطالبه کنه دادگاه با ...

آره میدونم عزیرم خودم حقوق میخونم

گفتم شاید قانون جدید اومده مهریه ارو دادگاه تعیین میکنه😆😆😆

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁

چا ربطی به تحصیلات داره مگه هرکی سوادش بیشتره مهریشم باید بیشتر باشه

من شخصا اگه دست خودم بود مهریمو ۱۴ تا سکه میگرفتم کاریم به مهریه خواهرشوهر و دوست و آشنا نداشتم چون یه مسئله شخصیه از نظر من.باور کن ارزش آدما به بالا بودن مهریشون نیست روی این مسئله حساس نباش خیلیا مهریشون کمتر از شماس به این فکر کن

حق داری ولی سعی کن زیادخودتواذیت نکنی فداسرت هروقتم حرفش شدبگومهریه تضمین زندگی نیس ممکنه یکی با۵۰تا ...

😂😂😂😂😂😂نه بابا من چیزی نمیگم کلا...اوندوتا جاریمم دوس دارم و ادیتشون نمیخوام کنم با حرفام.ارزش نداره.

آره میدونم عزیرم خودم حقوق میخونم گفتم شاید قانون جدید اومده مهریه ارو دادگاه تعیین میکنه😆😆😆

کلا تو این سایت قوانین جدید می بینی 😆😆😆

چند وقت پیش یکی نوشته بود قانون اومده معاینه ی بکارت الزامی هست وگرنه عقد نمی کنن😨😨😐😐 هرچی هم بهش می گفتن نه اینجوری نیست .قبول نمی کرد .قشنگ داشت از توهین دفاع می کرد 

خب گل من شما که برات مهریه مهم نیست پس چرا بابت فرقش ناراحتی  مگه پدر شوهرتون به گردن گرفته مه ...

ی دره دلخور شدم.... شاید چون شوهرم اون قرب و ارزش رو برام نداشته یا تو جمع ازم دفاع نکرده و بدتر باعث شد که بهم بخندن... وگرنه ب هیچیم نیس اینچیزا