سلام بچه ها من دوتا برادر شوهر دارم که یکیش یه سال بعد ما عقد کرد من اونموقع برام مهم نبود که مهریه جاریم چقدره اصلا نپرسیدم و تا چند روز پیش هم نمیدونستم تا اینکه اون یکی برادر شوهرم چند روز پیش عقد کرد و بحث مهریه بود و اونا گفته بودن که اندازه اون عروساتون مهرش کنید.. بعد اندازه اون جاریم مهرش کردن و الان مهریه دوتاشون ۵۰تا سکه بیشتر از منه در صورتی که من تحصیلکرده ام و اون دوتا دیپلم من چند سال کار کردم و رشته دانشگاهیمم رشته خوبیه و از یه دانشگاه خوب...تا الانم هیچی نگفتم ولی تو دلم خیلییییی ناراحتم و بهم برخورده اصلا ادمی نیستم که زندگی بقیه برام مهم باشه ولی جلو جمع مهریه ادمو میپرسن بعدش مهریه اون عروسو بیشتر میزنن یه دره ادم ناخوداگاه بهش برمیخوره.... شوهرمم برگشته میگه همونم بهش نمیدم..حالا ب شوخی گفت ولی نمیفهمه ک هر حرفیو نباید زد اونم جلو جاریا و خواهر شوخرا.. شما بودین چه برخوردی میکردین و با شوهرتون چه برخوردی میکزدین؟؟
استارتر شوهرت رو راضی کن به جای این دلخوری یه حق ازش بگیر ،حضانت بچه و خروج از کشور و .... کلا مهری ...
شوهرم درک نمیکنه خیلی چیزا رو.. در کل ادم خوبیه و دوسش دارم ولی یه دره تو درک خیلی مسایل نفهم عمل میکنه... برای من اون ارزشی رو ک باید بزاره نمیزاره کلا نمیفهمه ی دره...
کم و زیاد مهریه چه فرقی میکنه وقتی زندگیت خوبه و قصد گرفتنشو نداری یا اگرم بخوای طرف نداشته باشه بده ،درمورد ناراحتیتم با همسرت درمیون بزار ایشالا دلخوریت رفع میشه
چا ربطی به تحصیلات داره مگه هرکی سوادش بیشتره مهریشم باید بیشتر باشه
من شخصا اگه دست خودم بود مهریمو ۱۴ تا سکه میگرفتم کاریم به مهریه خواهرشوهر و دوست و آشنا نداشتم چون یه مسئله شخصیه از نظر من.باور کن ارزش آدما به بالا بودن مهریشون نیست روی این مسئله حساس نباش خیلیا مهریشون کمتر از شماس به این فکر کن
آره میدونم عزیرم خودم حقوق میخونم گفتم شاید قانون جدید اومده مهریه ارو دادگاه تعیین میکنه😆😆😆
کلا تو این سایت قوانین جدید می بینی 😆😆😆
چند وقت پیش یکی نوشته بود قانون اومده معاینه ی بکارت الزامی هست وگرنه عقد نمی کنن😨😨😐😐 هرچی هم بهش می گفتن نه اینجوری نیست .قبول نمی کرد .قشنگ داشت از توهین دفاع می کرد