2777
2789
عنوان

مهریه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 87 پست
راهکار من به درد اهالی نی نی سایت نمیخوره که بگم😎

اولا که وقتی گفت نمیدم

باید یه پوزخند میزدی میگفتی حق گرفتنی دادنی نیست عزیزم 

بعدم دیدم خیلی پرو بازی درمیاره و نمیخواد بخشی از خونه رو به اسمم کنه

خیلی شیک میرفتم از طریق اداره ثبت خونه رو به جای مهریه ام توقیف میکردم که حالش بیاد سرجاش 

و عواقب کارم هم برام مهم نبود

آخه عادت ندارم درمقابل  مردایی که پرو بازی درمیارن کوتاه بیام:))

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میزان مهریه ربطی به تحصیلات و اینا نداره😐 من که از مهریه متنفرم تروخدا ناراحت نشیدا ولی آدم‌مگه گ ...

چرا ربط داره... دادگاه هم از رو شان و منزلت اجتماعی زن مهریه رو تعیین میکنه که خونواده تحصیلات و... روش تاثیر میزاره...

نه اصلا بحثم سر مقدارش نیس.. من ک همون مووقع گفتم نمیخوام اصلا.. بحثم سر تفاوت و فرق گداشتنه

نه سکه برام اصلا مهم نیس همونجور که این چند سال اصلا نفهمیدم مهریه اون جاریم چقدره...ولی خب با کاراش ...

حق داری ولی سعی کن زیادخودتواذیت نکنی فداسرت هروقتم حرفش شدبگومهریه تضمین زندگی نیس ممکنه یکی با۵۰تاسکه بیشترطلاق بگیره وحتی مهریشم نخواد!امایکی حتی با۵۰سکه کمترزندگیشوبه خوبی وخوشی بگذرونه وخوشبخت باشه!فقط اگه اینوگفتی بعدش فرارکن!!😃😄🤣😅

چرا ربط داره... دادگاه هم از رو شان و منزلت اجتماعی زن مهریه رو تعیین میکنه که خونواده تحصیلات و... ...

خب گل من شما که برات مهریه مهم نیست پس چرا بابت فرقش ناراحتی 

مگه پدر شوهرتون به گردن گرفته مهریه رو ؟

بعدم فرضا من خورشت کرفس رو دوست ندارم بعد مادرشوهرم یه قابلمه میده از خورشت به جاریم به من هیچی نمیده خب من ناراحت نباید بشم چون کلا برام اهمیتی ن اره دیگه دوسشم ندارم

چرا ربط داره... دادگاه هم از رو شان و منزلت اجتماعی زن مهریه رو تعیین میکنه که خونواده تحصیلات و... ...

وااااا😐😐😐😐

بخدا اولین بار میشنوم

دادگاه از روی شان وومنزلت مهریه تعیین میکنه😳😳😳😳😳

عجیبا غریبا

مهریه ارو‌مگه خانواده میخواد بده؟؟،توباید با شوهرت توافق میکردین 

حالا چون برا تو کمتره اون یکی جاریت باید مثل تو باش ؟این خودخواهیه

مثلا ۲تا برادر که وضع مالیشون یکی نیست؟؟؟

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁
سلام خانوما حالا که بحث مهریه اس. یه سوال داشتم اونایی که مهریشون قید نمیشه عندامطالبه یا عندالاستط ...

کلا مهریه عندالمطالبه هست مگر اینکه قید بشه عندالاستطاعه

تا اونجایی که من اطلاع دارم