2777
2789
عنوان

زن بودن چجوریه

140 بازدید | 8 پست

زن یا دختر بودن تو اینجا یعنی : زن موقع ازدواج تمومِ حق و حقوقشو دو دستی تقدیمه مرد میکنه، همون شوهره پس فردا با اینکه زن داشته باشه، صیغه کنه کسی نمیتونه چیزی بگه، تورو ببره خرابه و تو خرابه زندگی کنید کسی نمیتونه چیزی بگه، بعد برای ندادن مهریه کمپین میزنن،روی زن هاییم ک مهریوشونو گرفتن، اسم میزارن. ک حتی تنها حقیم ک گرفتی، قبیح نشون بدن، و بهش برچسبِ خراب بودنو بزنن. زن بخواد طلاق بگیره ولی شوهر اجازه نده کاری نمیتونه بکنه بدونِ رضایت شوهر جان. ب اسمه اینکه شوهرت ازت حمایت میکنه شوهرت خرجیتو میده دیگه. حتی اگه تو شروط ضمن عقد این باشه ک تحصیلتو بتونی ادامه بدی و دانشگاه بری،اگه شوهر اجازه نده نمیتونی بری، حالا مگر اینکه جلوی دادگاه ب صورت محضری بخوای اعلام کنی تا اونجا با هزاران دنگ و فنگ و مشکلات دیگش ثبت بشه. اگه از اون آقا بچه داشته باشی، و اینکه بخواین ازهم دیگه جدا شید، اون بچه علنا برای آقاست حالا مگر اینکه آقا مشکلی داشته باشه از لحاظ حالا معتاد بودن و مشکلات روانیه دیگه..

زن یعنی اکثره هم جنساش پشتشو خالی میکنن و ب راحتی حسادت و قضاوت میکنن، زن یعنی همین هم جنسای خودش پشتش فلسفه چینی میکنن و راحت تخریبش میکنن و ب دستِ همین هم جنسای خودش نابود میشه.

زن یعنی بشوریو بسابی و تو رابطه ب طرف عشق و علاقه بدی تهش بیان بگن وظیفته اینکارو انجام بدی و تهش کسی ازت قدر دانی نکنه. ۹ ماه بچه تو شکمت نگه میداری و تهش معلوم نیست اون بچه باوفا دربیاد با بی وفا و قیدتو بخاطر شوهر یا زنِ آیندش بزنه. زن یعنی نپوشی تا اون بپوشه، نخوری تا اون بخوره، نگردی تا اون بگرده.

ب تک تکتون دست مریزاد میگم خانوما 

تک تکتون از گل هم بهترید و فرشته اید

من از همتون بابت این همه زحمات و قلبِ پاکتون قدر دانی میکنم و تشکر میکنم ک تا الان قوی موندید و جنگیدید. ایشالله همیشه تو زندگیتون لبتون بخنده و تنتون سالم باشه و ب خواسته های قشنگتون برسید.

این تاپیک دلی بود فقط .

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت هم بریدی هم دوختی ولی ی چیزو نگفتی زن یعنی دستگاه آفرینش هستی این یعنی خدااااا خیییی ...

آفرین👌🏻

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

سلام عزیزم یه سوال درمورد اتاق عمل داشتم میشه بپرسم؟

سلام‌گلم

جانم بپرس 

سلام‌گلمجانم بپرس

ممنون 

سوالم این بود آیا دوره ای هست که تکنسین اتاق عمل رو آموزش بده؟ 

یعنی بدون اینکه دانشگاهش رو بری دوره اش رو ببینی؟ 

خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
ممنون سوالم این بود آیا دوره ای هست که تکنسین اتاق عمل رو آموزش بده؟ یعنی بدون اینکه دانشگاهش رو بری ...

نه گلم

اونوقت دیگه کسی کنکور نمی‌داد ک. همه راحت میتونستن برن رشته های پیرا.

اگرم باشه مثله پرستاری، طبیعتا بیمارستان ها با سختی میتونن قبول کن