زن یا دختر بودن تو اینجا یعنی : زن موقع ازدواج تمومِ حق و حقوقشو دو دستی تقدیمه مرد میکنه، همون شوهره پس فردا با اینکه زن داشته باشه، صیغه کنه کسی نمیتونه چیزی بگه، تورو ببره خرابه و تو خرابه زندگی کنید کسی نمیتونه چیزی بگه، بعد برای ندادن مهریه کمپین میزنن،روی زن هاییم ک مهریوشونو گرفتن، اسم میزارن. ک حتی تنها حقیم ک گرفتی، قبیح نشون بدن، و بهش برچسبِ خراب بودنو بزنن. زن بخواد طلاق بگیره ولی شوهر اجازه نده کاری نمیتونه بکنه بدونِ رضایت شوهر جان. ب اسمه اینکه شوهرت ازت حمایت میکنه شوهرت خرجیتو میده دیگه. حتی اگه تو شروط ضمن عقد این باشه ک تحصیلتو بتونی ادامه بدی و دانشگاه بری،اگه شوهر اجازه نده نمیتونی بری، حالا مگر اینکه جلوی دادگاه ب صورت محضری بخوای اعلام کنی تا اونجا با هزاران دنگ و فنگ و مشکلات دیگش ثبت بشه. اگه از اون آقا بچه داشته باشی، و اینکه بخواین ازهم دیگه جدا شید، اون بچه علنا برای آقاست حالا مگر اینکه آقا مشکلی داشته باشه از لحاظ حالا معتاد بودن و مشکلات روانیه دیگه..
زن یعنی اکثره هم جنساش پشتشو خالی میکنن و ب راحتی حسادت و قضاوت میکنن، زن یعنی همین هم جنسای خودش پشتش فلسفه چینی میکنن و راحت تخریبش میکنن و ب دستِ همین هم جنسای خودش نابود میشه.
زن یعنی بشوریو بسابی و تو رابطه ب طرف عشق و علاقه بدی تهش بیان بگن وظیفته اینکارو انجام بدی و تهش کسی ازت قدر دانی نکنه. ۹ ماه بچه تو شکمت نگه میداری و تهش معلوم نیست اون بچه باوفا دربیاد با بی وفا و قیدتو بخاطر شوهر یا زنِ آیندش بزنه. زن یعنی نپوشی تا اون بپوشه، نخوری تا اون بخوره، نگردی تا اون بگرده.
ب تک تکتون دست مریزاد میگم خانوما
تک تکتون از گل هم بهترید و فرشته اید
من از همتون بابت این همه زحمات و قلبِ پاکتون قدر دانی میکنم و تشکر میکنم ک تا الان قوی موندید و جنگیدید. ایشالله همیشه تو زندگیتون لبتون بخنده و تنتون سالم باشه و ب خواسته های قشنگتون برسید.
این تاپیک دلی بود فقط .