2777
2789
عنوان

بنظرتون من حق دارم یا نامزدم

4180 بازدید | 161 پست

دو سه بار بهش گفتم بیا بریم یه شومیز تابستونی بخریم گفت ندارم آخر سرم عصبی شدم گفتم تو کی داری؟

در حالی که دختریم که بیشتر وقتا دستم تو جیب خودمه

حالا چت هارو میزارم ببینید

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا زمونه سخت شده

الان نامزدین سر این چیزا دعوا میکنید برید سرخونه زندگی و هزار چاله چوله چه میکنید....

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

نباید دستت تو جیب خودت باشه اکثر خانمایی که دستشون تو جیب خودشون این مشکل دارن

🤣🤣

نباید دستش تو جیبش باشه؟؟

صورت مساله را پاک کردی

دستش تو جیبش باشه اما طرفو درک کنه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

مشکل عمیقه

شکاف بینتون زیاده

نمیدونم چی بگم ولی مردباید تلاشش رو برای خانواده بکنه اگه میتونه و کوتاهی میکنه حق باشماست .

تو تاپیکهای قبلیتون از لیزر دکا گفتین.البته ببخشید وسط تاپیکتون میگم نتیجه چی شد راضی بودین؟

🤣🤣نباید دستش تو جیبش باشه؟؟صورت مساله را پاک کردیدستش تو جیبش باشه اما طرفو درک کنه

درک چی 

شما اگه با تعصب برخورد نمیکردی و اقایون میشناختی 

میدونستی همه مردا همیشه بدهکارن و ندارن درواقع این حرف نوعی بهونه و مخفی کردن اصل ماجراست 

ریشه حل بشه اینم خودبخود حل میشه