خونه داره ولی واسه باباشهخانوادش پشتش نیستن اصلامن خودم تو سالن خواهرم ناخنکار هستم و خداروشکر درآمد ...
خوبه خونه داره ولی کارش باید سر و تهش معلوم باشه برو ببینش حضوری باهاش بحرف آروم بگو تکلیف کارتو مشخص کن هزار تا خرج و مخارج در انتظارمونه دیدی گوش کری داد کناره گیری کن خانوادتو در جریان بزار باهاش بحرفن از در آمد خودت بهش نگو بگو مشتری نیست انگار قحطی اومده خودتو بزن مظلومی خودش مشخصه از چتاش با سیاسته توهم مثل اون باش بعد تو حرفاش دردش اینه تو پیشش نمیمونی شبا درسته ؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آخرین بار دی ماه خریده بودمعید هم فقط یه ست جین خریدم که اونم آنقدر کلفته الان نمیتونم بپوشم،من بحثم ...
تو پیامت همش از لباس و خرج نکردنش گفتی تا سرکار رفتنش و مسئولیت پذیریش
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)