2777
2789
عنوان

بنظرتون من حق دارم یا نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4181 بازدید | 161 پست
خونه داره ولی واسه باباشهخانوادش پشتش نیستن اصلامن خودم تو سالن خواهرم ناخنکار هستم و خداروشکر درآمد ...

خوبه خونه داره ولی کارش باید سر و تهش معلوم باشه برو ببینش حضوری باهاش بحرف آروم بگو تکلیف کارتو مشخص کن هزار تا خرج و مخارج در انتظارمونه دیدی گوش کری داد کناره گیری کن خانوادتو در جریان بزار باهاش بحرفن از در آمد خودت بهش نگو بگو مشتری نیست انگار قحطی اومده خودتو بزن مظلومی  خودش مشخصه از چتاش با سیاسته توهم مثل اون باش بعد تو حرفاش دردش اینه تو پیشش نمیمونی شبا درسته ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته ممنون عزیزم

🤍🌊

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

مگ چند وقت ی بار لباس میخری؟از عید تا حالا همش ۲ ماه گذشته ، لباست قدیمی ک نیبعدم نامزدت گفته کفش ...

آخرین بار دی ماه خریده بودم

عید هم فقط یه ست جین خریدم که اونم آنقدر کلفته الان نمیتونم بپوشم،من بحثم لباس نیس،سر کار رفتن و مسئولیت پذیر بودنشه

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌
کاملا داری اشتباه میکنی تکلیفت رو با خودت مشخص کن یا خودت خرجتو بد یا اجازه بده خرجت رو خودش بده باه ...

درسته ممنون از نظرت عزیزم

درسته ممنون از نظرت عزیزم

قربونت گلی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

خوبه خونه داره ولی کارش باید سر و تهش معلوم باشه برو ببینش حضوری باهاش بحرف آروم بگو تکلیف کارتو مشخ ...

اره درسته،منم از قصد مقایسه کردم

چون همیشه میگه خانوادت نمیزارن مسافرت بیای و خونه من بمونی و این حرفا،چون بابام سختگیره 

اره درسته،منم از قصد مقایسه کردمچون همیشه میگه خانوادت نمیزارن مسافرت بیای و خونه من بمونی و این حرف ...

این دردش اینه تو بمونی پیشش لااقل یه صبح تا شب برو پیشش باهم باشید واقعیت اینا مردا تا بله رو میگیرن فقط انتطار دارن ازت 

الان کار داره نداره؟ خب تحقیق میکردین قبل ازدواج که چی داره نداره ،دوست بودین یا سنتی؟

کارش جوریه که۱۰روز نره یه روز بره

بابام گفت چون پسر دوستمه نیاز به تحقیق نیس

ازدواجمون سنتی

من اصلا پشیمون نیستم از ازدواج باهاش اتفاقاخیلی زیاد هم دوسش دارم فقط این علاف چرخیدنا و کار نکردن اعصابمو خراب کرده

آخرین بار دی ماه خریده بودمعید هم فقط یه ست جین خریدم که اونم آنقدر کلفته الان نمیتونم بپوشم،من بحثم ...

تو پیامت همش از لباس و خرج نکردنش گفتی  تا سرکار رفتنش  و مسئولیت پذیریش

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)