2777
2789
عنوان

تجربه من از زشت بودن

199 بازدید | 21 پست

من از بچگی زشت بودم

دماغم خیلی بزرگه گوشام هم همینطور کلا صورتم باهم جور درنمیاد

و از همون اول همیشه لاغر مردنی بودم

خودمم از بچگی میدونستم یعنی همیشه این حسو داشتم

یادمه یه بار خیلی بچه بودم مامانم یه عکس از خودم بهم نشون داد زدم زیر گریه🤣 همیشه یه حس حقارت باهام بود از خیلی خیلی بچه گی

رفتار دیگران هم متفاوت بود باهام تو دوران کودکی هیچکس تو فامیل ازم خوشش نمیومد بزرگترا زیاد قربون صدقه من نمیرفتن اونطوری که قربون صدقه بقیه بچه ها هم سنم میرفتن

الانم که ۱۶ ۱۷ سالمه تا حالا یه بار هم تو رابطه احساسی نبودم

زیاد کسی باهام رفیق نمیشه توهین زیاد میشنوم از هم سن و سالام

کلا زشت بودن خیلی سخته 🫠 بعضی وقتا آرزو میکنم که ایکاش بدنیا نمیومدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صورت قشنگتو ندیدم ولی عاشق اخلاق قشنگ شدم 🫠

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

درک میکنم

گرچه قطعا زشت وجود نداره معیارها متفاوته اما باور کن هممون ارزشمندیم و لایق دوست داشته شدن

بنظرم خوب درس بخون ی کار خوب مهارت خوب

ارزش درونیتو ببر بالا اینطوری اعتماد بنفست از ظاهرت سرازیر میشه به باطنت و حالت بهتر میشه

Oh baby

ولش کن بابا منم زشت بودم اخرش شوهر کردم شوهرم از شوهر ابجیای دیگم که خوشگلن والا خیلی بهتره زندگیم خیلی بهتره همیشه همپشت سرم میگن پیشونی کجا میشونی😂😂

حالا جدا از اینا منم چهرم چندان زیبا نبود پوستم که اصن نگم بعد با همسرم اشنا شدم کلی اعتماد به نفسم بالا رفت چند سال دوست بودیم الانم خیلی از زندگیم راضیم خداروشکر

ایشالا ک خیره

اینجا یک دختر که خودش می گفت زشته زن یک دکتر متخصص شده و شوهرش هم کلی اونو می خواد

تمام دوستان و اطرافیانش هم دست به دهن موندن.

اتفاقا دختر خوشگل ها مورد حسادت بقیه قرار می گیرن و کمتر دوست پیدا می کنن و تو رابطه می رن.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤