بیژامه مدیر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4152 عنوان وای کمک 😨😱 | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 19 پست امتحان دارم هیچی نخوندم کلا هم فردا و پس فردا وقت دارم ریاضی برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨ 1404/03/02 | 00:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 18106 من به اشتراک گذاشتم شما مشکلی داری میتونی نظر ندی اگه ناراحتی کسی اجباراً نکرده نظر بدی بفرما خب اینجا به اشتراک گذاشتی توقع کمک داری دیگه؟حالا سوال من چی بود؟بی نوبت شفا🤲🏻 بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀
بیژامه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4152 خب اینجا به اشتراک گذاشتی توقع کمک داری دیگه؟حالا سوال من چی بود؟بی نوبت شفا🤲🏻 بله توقع کمک دارم نه اینکه چیکار کنم اگه نمیتونین کاری کنین یا مشورتی بدین که هیچی برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨
بیژامه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4152 چه جور ۱۱ ای هستی که روزی سه ساعت درس میخونی؟برای کنکور نمیخونی؟چه رشته ای هستی؟فیلم آموزشی خیلی کمک ... نه کنکور انشاالله دانشگاه آزاد تجربی هستم ولی اصلا درس خون نیستم به اجبار خانواده رفتم اگه واسه همه ای پایه ها رو میدونی برای خواهرم هم بپرسم برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨
udgxiydigc عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 204 نه کنکور انشاالله دانشگاه آزاد تجربی هستم ولی اصلا درس خون نیستم به اجبار خانواده رفتم اگه واسه همه ... آخی چه بدچی دوست داشتی بری؟چی بپرسی؟
بیژامه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4152 آخی چه بدچی دوست داشتی بری؟چی بپرسی؟ من خودم علاقم عکاسی و هنر هست ولی هی اجبار گفتن برو تجربی خواهرم هم هستم هست اون کجا ها رو بخونه راستی برای منم نگفتی برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨