2777
2789
عنوان

چهره خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش امتحان نکردمتا حالا برای دوستی با کسی پیش قدم نشدم یعنی یکبار شدم که انتخابم درست نبود

خب مشکل همینجاست منتظری 

چرا منتظری؟ از چی میترسی 

وقتی میبینی کسی اخلاقیاتش بهت میخوره برو جلو

قرار نیست بری بگی بیا با من دوست شو 

نه 

یکم برو حرف بزن از روزت بگو از روزش بپرس

پزشکا هم تا بخوای غر تو دلشون دارن یکم تو غر بزن یکم اون غر بزنه بعد بگو خیلی خوشحال شدم باهات حرف زدم میتونم ایدی اینستات رو داشته باشم بعد اونجا استوری هاشو ریپ بزن برای ویدیو قشنگ دیدی بفرست

این میشه دوستی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

😂😂 باز من دوست دارم

کلا دوست داری سختی بکشی ها😂😂😂

داداش من اینجوریه که فقط پاتولوژی نمیخوام دیگه چهره هیچکس رو ببینم😂

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

اره دیدم ولی حضوری میرفتم اوایلالان که سرم شلوغه ولی نمیتونم حصوری برم یوتیوب و دنبال میکنم

اره چیزی که بهت ارامش میده رو دنبال کن 

میتونی کار های داوطلبانه کنی که نخوای هر روز هم بری یا با برنامت تداخل داشته باشه 

مثلا بهزیستی ها یا خانه سالمندان یا اصلا تفننی برو تو کافه رایگان هرموقع عشقت کشید کمک بده

کلا دوست داری سختی بکشی ها😂😂😂داداش من اینجوریه که فقط پاتولوژی نمیخوام دیگه چهره هیچکس رو ببینم😂

😂 اره شاید چون کمتر از این اشتباهات دیدم اچنحا اعصابم اروم تر بود

جدا از اون یکی از دوستانم که به واسطه پسر خالم باهاش اشنا شدم اونحا بود 

امتحان میکنماعتماد به نفس من تو دانشگاه کلا از بین رفت

دیگه گذشته بهش فکر نکن هنوز اول راهی 

اینقدر میتونی اعتماد بنفست رو بالا ببری فقط به خودت فرصت بده اشنا شو جلو برو قدم پیش بذار 

گروه های تور گردشگری خیلی خوبه میتونی یه روزه بگیری بری تو جمعشون

یا کلاس ورزش 

کلاس ورزش رو جلس ای پرداخت کن که اگه روزی نتونستی بری اوکی باشه

مخصوصا ورزش های گروهی مثلا بسکتبال یا والیبال یا بدمینتون

😂 اره شاید چون کمتر از این اشتباهات دیدم اچنحا اعصابم اروم تر بودجدا از اون یکی از دوستانم که به وا ...

حالا هنوز که مونده زمان داری یه دورم باز اینترنی بیای قشنگ دستت میاد 

به خود شغل نگاه کن خود محیطش چون ممکنه اون دوستت نباشه زمان کار تو یا ادمای بد اخلاق زیاد بیان توی بخش

دیگه گذشته بهش فکر نکن هنوز اول راهی اینقدر میتونی اعتماد بنفست رو بالا ببری فقط به خودت فرصت بده اش ...

ورزش که مشکل قلبی دارم این اواخر وسط شیفت هم حالم بد میشد

ولی اخرین تفریح من فکر کنم چند سال پیش بود خیلی بی ذوق شدم