2777
2789
عنوان

چهره خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 90 پست
تو چقدر پر انرژی ماشالا راستش امتحان نکردم داری مشتاقم میکنی

قربونت گلی

تو خودت انتخاب میکنی زندگیت چجوری پیش بره برو یاد بگیر دوست پیدا کن 

من همیشه برام سوال بود چجوری غذای فستفودی ها اینقدر خوشمزست 

رفتم با مدیرش صحبت کردم که بذاره من رایگان توی اشپزخونه کار کنم 

فقط میخواستم یاد بگیرم ولی تجربه جدیدی بود و جالب 

چون حقوق نمیگرفتم بهم گیر هم نمیدادن بیا یا نیا هرموقع دلم میخواست میرفتم و میومدم

امتحان کن برو تو اجتماع بهت تضمین میدم معتادش میشی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بیشتر ببینید
ورزش که مشکل قلبی دارم این اواخر وسط شیفت هم حالم بد میشدولی اخرین تفریح من فکر کنم چند سال پیش بود ...

به خودت اینقدر سخت نگیر

خودت رو غرق یه موضوع نکن برو چیزای دیگه رو هم امتحان کن 

ببین چه محیط هایی رو دوست داری 

برو برای وقت گذرونی یه مدت اونجا کار کن اصلا حقوقم نمیخواد فقط رمان بگذرون و دوست پیدا کن 

روحیت خیلی باز میشه 

اجتماع رو گسترده تر میبینی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خودت اینقدر سخت نگیرخودت رو غرق یه موضوع نکن برو چیزای دیگه رو هم امتحان کن ببین چه محیط هایی رو ...

برای ورزش گروهی گفتم

جدیدا ختی سر شیفت حالم بد میشه ورزش شبیه خودکشی تدریجی برام

دوری از خانواده و دوستامتنهایی و....

زندگیم طوری بود که زیاد طعم خانواده و باهم بودن و نچشیدم

حالا نمیدونم به خاطر تجربه بدی که از رفاقت دارم یا کلا نرمال نیستم ولی تنهایی میتونه قشنگ باشه 

داشتن یک ادم که بتونی باهاش راحت حرف بزنی رو تحربه نکردم خیلی دوست داشتم تجربه کنم ولی نشد

تنهایی زیادم بد نیست حداقل بهتر از مسخره شدن

زندگیم طوری بود که زیاد طعم خانواده و باهم بودن و نچشیدمحالا نمیدونم به خاطر تجربه بدی که از رفاقت د ...

الان چند سالتونه؟

امیدوارم بتونید اون لحظات رو جبران کنید

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

دارم ۲۱ رو پر میکنمولی قدر دوستات و بدون خداوکیلی حسودیم شد😅

خآنم دکتر کوچولو😊😊

باید واست افتخار آفرین باشه.

من یادم نمیاد از دوستام تعریف کرده باشم😄

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.