الان برگردی قدیم با مردی با این خوبی ها و بدی ها ازدواج میکردی؟
اتفاقا چن روز پیش بحث کردم باهاش این سوال رو ازم پرسید خودش گفت دوسم نداری؟دوس داشتی کسی دیگ جای من بود اونطوری ک میخواسی؟اما حقیقت اینه نه فقط آدم حساس و خیلی غیرتیه ب اصطلاح و من میخوام زن آزادی باشم این تنها مشکل ماست وگرنه همه چیش خوبه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
قابل توجه دوستان مثل کلاس اولی ها زودی میان اسم همسرشون رو میگن .،.اصغراقا اصغراقا،،ابجی شما مهر عقدنامتون یا شناسنامتون خشک شده ،صبر کنید حداقل دو رقمی بشه مدت متاهل بودنتون بعد،ابجیمون هنوز زیریه سقف نرفتن نامزدن زودی میگن اسم نامزدشون رو ماکه بخیل نیستیم ،ولی مرد بدون ایراد پیدا نمیشه همونطور که زن بی ایراد پیدا نمیشه ،مثلا الان از خانوم من بپرسی میگه واقعا مرد خوبیه فقط یه ایراد داره ازش پرسیدما از خودم نمیگم،میگه به هیچ وجه ادمی نیست که به ناموس مردم نگاه بد بکنه به هیچ وجه دزدی نمیکنه مرد مهربون و خیلی با احساسیه اخلاقش خیلی خوبه نه دست بزن داره نه اهل خیانت و،،فقط فقط کاش اون یدونه ایراد رو نداشت میخواید بدونید اون چیه ،ناقابل اعتیاددددد
امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،
تا چه حد آزاد مثلا؟ این که بهت گیر نده کجا میری یا به حجاب و اینام گیر نده؟به خودشم تا حالا گفتی ای ...
اون میگ مانتو زیر زانو فقط بپوشی صندل نپوشی آرایش غلیظ نکنی با هیچ مردی تو محیط کاری بجز سلام نکنی رنگ روشن بیرون نپوش هرجا میری و برمیگردی بگو بضی جاها بخاطرش نباید برم اگربرم بحث داریم اما خب مثلا بهترین لباسا برام میخره اما نوعی ک فکر میکنه درسته یا بجاش لباس خونگی طوری میخره ک دوس دارم یا دل ب دلم میده نازم میخره خرج میکنه خانوادمو مث خانواده خودش میدونه لقمه دهن خودش میده بمن ولیییی همه اینا تا وقتی هست ک ب حرفش گوش کنم.ار زیاد گفتم میگ من همینم روشنفکر نیسم
والا ابجی ۱۵ سال پیش رفتم دکترمثلا ترک کنم ولی متادون داد و از اون موقع اون رو میخورم ،درسته از هرویین و کراک و شیشه بهتره ولی بهر حال نوعی مواد اعتیاداور هست
امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،
بهر حال خواهری کردین و دلسوزانه پیشنهاد ترک دادین ممنونم ابجی گلم،
امیدوارم همیشه شاد و خوشبخت باشید