2777
2789
ازامام حسین بخواه کمکت کنه بزاریش کناربرات دعامیکنم

ممنونم راستش رو بخاید یه فرصت شغلی خیلی خیلی خوب برام پیش اومده که تمام مراحلش رو پشت سر گذاشتم دو جلسه مصاحبه هر جلسه۳ ساعت تحقیقات محلی،همه رو قبول شدم فقط ازمایش اعتیاد میمونه که متادون مشکل میشه بخاطر همین باید قیدش رو بزنم فرصتی که تا اخر عمرم دیگه هرگز پیش نخواهد اومد یک سال رفتم و اومدم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

ممنونم راستش رو بخاید یه فرصت شغلی خیلی خیلی خوب برام پیش اومده که تمام مراحلش رو پشت سر گذاشتم دو ج ...

من اعتیاد هم داشتم طوری بود که همسایمون نمیدونست با اینکه هرویین مصرف میکردن ،انقدر که من احترام نگه میداشتم والبته رفیق باز هم نبودم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله یه روزی تاپیک ترکتوبزنی

ممنونم ابجی گلم انشالله 

خدا انشالله به شما و خانواده محترمتون سلامتی بده ابجی گلم