2777
2789

من خواهر ندارم ، با خانوادمم مشکل دارم صمیمی نیستم ، عقدم فعلا و شوهرم شهر دیگس ، هیچ دوست و رفیقی ندارم ، حتی یه دونه چه توی مجازی چه واقعی هیچ دوست حتی در حد سلام علیک ، فامیلای حسود و چشم و همچشمی دارم و رفت و آمد نمیکنم خودم باهاشون اما خانوادم رفت و آمد دارن باهاشون ، میشه گفت دوساله شاید دوبار رفته باشم خونه فامیل یا سه بار ، چون فامیل در گذشته باعث سال های افسردگیم شدن و اصلا حس خوبی ندارم بهشون ، شهرمون کوچیکه در حد یه روستا ، جایی نداره برم بگردم ، تنها هم خوش نمی‌گذره کافه و اینا ، درکل با فامیل قطع ارتباطم چون نمیخوام ازدواج که کردم پاشون باز بشه به خونم و آینده من و شوهرمم خراب کنن ،خیلی زندگی و گذشته سخت داشتم ،اونقد سخت که توی اوج جوونی زیر ۳۰ سال نصف جلو موهام سفید شده ، هرکیو دیدم میگه تنهام ،منظورش اینه دوستای کم داره یا کلی دوست داره ولی صمیمیت بینشون نیست ولی من هیچ دوست حتی در حد چت و صحبت و مجازی هم ندارم تنهای تنهام 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

مخم ازاد باشه دیوونه میشم

اینجا مخم درگیره 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخم ازاد باشه دیوونه میشماینجا مخم درگیره

من واسه تنهایی رو حس نکنم میام ولی خیلیم از زندگی عقبم میندازه چون خیلی میام و به کارام نمیرسم 

من فقط خط اول خووندم..منم خواهر ندارم بیرون و جای نمیرم دوستا صمیمیم همه اینجان بخاطر اونا میام 

daigo.ir/secret/11999473004 یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

منم تنهام میام نی نی سایت شوهرم دوماه و چندیه خونه مادرشه تو روستا اونجا کار می‌کنه منم قمم تنها باردار خونه مادرم و دیگه طاقت ندارم

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

من فقط خط اول خووندم..منم خواهر ندارم بیرون و جای نمیرم دوستا صمیمیم همه اینجان بخاطر اونا میام

من اینجا هم دوستی ندارم 

منم تنهام میام نی نی سایت شوهرم دوماه و چندیه خونه مادرشه تو روستا اونجا کار می‌کنه منم قمم تنها بار ...

شغلش چیه مگه 

من واسه تنهایی رو حس نکنم میام ولی خیلیم از زندگی عقبم میندازه چون خیلی میام و به کارام نمیرسم

من مهمونم میاد مهمونی میرم مشتری دارم بازم اینجام 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من مهمونم میاد مهمونی میرم مشتری دارم بازم اینجام

دقیقا همینه ، اینستا نمیرم ولی اینجا همش میام الا ساعاتی که سرکار باشم